Prodej rodinného domu, Sušice - Sušice II, Boženy Němcové, 75 m2

Boženy Němcové, Sušice II

3 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 586 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Sušici

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Popis nemovitosti
Představuji vám k prodeji rodinný dům s menším pozemkem – zahradou v původním stavu určený ke kompletní rekonstrukci v okrajové a klidné části města Sušice nad Otavou v Plzeňském kraji, 10 km od Kašperských hor, 30km od Klatov.

Podívejte se ve fotodokumentaci na video nahrávku a fotografie domu.

Informace k domu
Dům pochází z konce 19. století, jedná se tedy o historickou budovu. Aktuální dispozici domu tvoří dva pokoje, veranda, prostorná chodba s komorou a koupelna a samostatné WC. Podkroví tvoří prostorná půda vhodná k vestavbě dalšího obytného prostoru. Dle územního plánu je možné vystavět budovu do výšky okolní zástavby. Celková užitná plocha domu činí cca 150m2.

Za domem je pozemek o rozloze 200m2. Celková rozloha pozemku včetně zastavěné plochy činí 306m2.
Po vstupu do domu se ocitneme v chodbě, kde se po levé straně nachází jeden pokoj/kuchyně a na druhé straně další pokoj. Z chodby vedou dřevěné schody do podkroví a na druhé straně do koupelny a na zahradu. WC je umístěné v chodbě.

V domě je zavedena elektřina, plyn a dům je napojen na obecní kanalizaci a vodovod.

Dům je ze smíšeného zdiva a je určený ke kompletní rekonstrukci. Nachází se v klidné části města Sušice v řadě již opravených rodinných domů.

Blízké okolí
Město Sušice, často též nazývané „Brána Šumavy“, leží v nadmořské výšce 465 m ve Svatoborské vrchovině. Bývalé královské město se rozprostírá v malebném údolí po obou březích řeky Otavy a žije zde okolo 11 500 obyvatel.
Město nabízí řadu možností kulturního, sportovního i rekreačního vyžití. V části města byla vyhlášena městská památková zóna s mnoha zajímavými stavbami a objekty. Pro okolí Sušice je typická pěší turistika, cykloturistika, vodní turistika a hipoturistika.

Sušice je jedním z východisek do oblasti centrální Šumavy. Leží v předhůří Šumavy na křižovatce turistických tras a na okraji Národního parku Šumava, který byl zřízen v r. 1991. Mezi třemi národními parky ČR je NP Šumava plošně největším. Díky své poloze, relativně vysoké zachovalosti přírody i bohatým vodním zdrojům je Šumava často nazývána “Zelenou střechou Evropy“, která nabízí nepřeberné množství nabídek k aktivnímu i pasivnímu odpočinku. Variant výletů na Šumavu je zde opravdu mnoho a jistě se stanou nezapomenutelným zážitkem.

Občanská vybavenost a sport
Obec má kompletní občanskou vybavenost.
Najdete zde nemocnici, polikliniku, lékařskou službu první pomoci, poštu, mateřské školy, základní školu, základní uměleckou školu, gymnázium i střední odborné učiliště. Ve městě jsou veškeré nákupní možnosti, kulturní vyžití, služby, ubytovací možnosti, sportovní vyžití a mnoho dalšího.

Doprava
K dispozici je autobusová a vlaková doprava. Autem jste za 3é minut v Klatovech, za 20 minut v Železné Rudě, nebo zhruba za dvě hodiny v Mnichově.

Sušice je zkrátka pro svou malebnost, historii, stavební památky, krásnou přírodu v okolí a sportovní vyžití ideálním místem pro relax i bydlení.

Zavolejte..

Parametry domu

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
30. 6. 2024
Adresa
Boženy Němcové, Sušice II
ID
00327
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
150 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
75 m2
Plocha nemovitosti
306 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo WOW Reality, s.r.o.

WOW Reality, s.r.o.

Tylova 473/27, Plzeň, Jižní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Markéta Krausová

Markéta Krausová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sušici (okr. Klatovy)?

Podobné nemovitosti