Prodej rodinného domu, Sušice, 70 m2 (ID: 2034537)

Sušice

4 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 590 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Sušici

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 3+kk se zasklenou verandou, situovaný na okraji obce Sušice v Červených Dvorcích. V prvním částečně podzemním podlaží domu, tvořeném kamenným zdivem, se nacházejí rozsáhlé sklepní prostory, kde je umístěn kotel na tuhá paliva s automatickým podavačem třídy 4 o výkonu 15 kW, dílna a další dva velké skladovací prostory. Pod velkou terasou domu je umístěna garáž o velikosti 40 m². Ostatní zdivo je z velké části z pórobetonu Ytong. Do domu je zavedena třífázová elektrická přípojka a je možné jej napojit na obecní vodovod. V současnosti je voda v domě napojena na studnu. Odpad je sveden do jímky. Dům je vhodný pro žádost o dotaci „Oprav dům po babičce“ na jeho další zvelebení.

Přední jihovýchodně orientovaná slunná část pozemku je rovinatá. Pozemek za domem se nachází v kopci s rovinatou plochou v jeho zadní části. Stavba domu je umístěna v zástavbě rodinných domů, v blízkosti lesoparku Luh, který je vyhledávaným místem pro sport a relaxaci.

Sušice je plně vybavená obec s řadou supermarketů a sportovišť (tenisové kurty, zimní a plavecký stadion, fotbalová hřiště a další), včetně veškeré občanské vybavenosti očekávané v městské aglomeraci. V pěší dostupnosti se nachází řeka Otava s průzračnou vodou, ideální pro letní osvěžení, a okolní lesy, které jsou protkané turistickými trasami.

Parametry domu

Cena
4 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Sušice
ID
290044
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
70 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
975 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Ing. Václav Housa

Ing. Václav Housa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sušici (okr. Klatovy)?

Podobné nemovitosti