Prodej rodinného domu, Sušice - Sušice II, Pravdova, 152 m2

Pravdova, Sušice II

5 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 403 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Sušici

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Uprostřed zástavby původních rodinných domů, v blízkosti centra města v Pravdově ulici, nabízíme na prodej řadový dům s malým dvorkem/zahrádkou. Stavba domu je dispozičně řešena jako 3 až 4+1 s obytnou plochou v každém patře cca 75 m2, zastavěnou plochou domu cca 76 m2 a celkovou plochou pozemku 163 m2. Na malý uzavřený dvorek/zahrádku se vstupuje ze zadní obytné části domu. Vnitřní dispozice domu – přízemí: zádveří, chodba se schodištěm do podkrovní části, kuchyně s kuchyňskou linkou, vybavenou vestavnými spotřebiči a jídelním koutem, spíž, obývací pokoj, koupelna se sprchovým koutem a WC. V podkroví se nachází vzdušný ochoz se vstupy do ložnice s lodžií a jeden studentský pokoj, kde je počítáno s rozdělením na 2 samostatné menší pokoje, koupelna s vanou a WC. Poslední rekonstrukce domu proběhla v roce 1996. Vytápění a ohřev teplé vody je řešen plynovým kotlem. Dalším zdrojem příležitostného vytápění jsou krbová kamna, která jsou umístěna v přízemní chodbě. Voda je čerpána z obecního řádu, odpady svedeny do městské kanalizace. Dům je vhodný pro menší rodinu nebo pár, který dá přednost vlastnímu bydlení v domě s malinkou zahrádkou, před bydlením v bytě. Parkovat je možné před domem.
Nemovitost je umístěna v lokalitě s velmi blízkou dostupností obchodů, služeb, nedaleko od řeky Otavy. Ve městě najdete poměrně kvalitní občanskou vybavenost: MÚ, MŠ, ZŠ, Gymnázium, poštu, informační centrum, kulturní zařízení, zdravotní zařízení, nemocnice. Dále tu najdeme koupaliště, hřiště, stadion, tělocvičny a zimní stadion.
Další vyžití v blízkosti - na ostrově Santos. Kdo nezná bývalé královské město Sušice, často nazývané Brána Šumavy ve Svatoborské vrchovině, doslova ho příjemně pohladí zvlněná okolní krajina a velmi příjemné prostředí města.
PENB ve třídě G.

Parametry domu

Cena
5 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Pravdova, Sušice II
ID
D299
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
152 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
76 m2
Podlahová plocha
152 m2
Plocha nemovitosti
163 m2
Plocha zahrady
87 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EL-WEST REALITY

EL-WEST REALITY

T. G. Masaryka 22, Sušice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 92 lidí

Prodejce

Karolina Kahle

Karolina Kahle

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Sušici (okr. Klatovy)?

Podobné nemovitosti