Prodej bytu 2+1, Prostějov, Pod Kosířem, 55 m2 (ID: 2111348)

Pod Kosířem, Prostějov

3 095 000 Kč HYPOTÉKA od 14 750 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Prostějově

Informace k bytu

Byt v klidné ulici

Hledáte útulné bydlení blízko centra města, které nabízí klid a pohodlí? Pak máme pro vás ideální nabídku! Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+1 s užitnou plochou 55 m², který se nachází v oblíbené lokalitě Pod Kosířem v Prostějově.

Byt je v udržovaném stavu a během let prošel několika úpravami - výměna kuchyňské linky, výměna oken, nové obložení koupelny, výměna elektroinstalace, nový elektrický bojler.

Zasklená lodžie je perfektním místem pro relaxaci, kde si můžete užít klid a pohled na okolní zeleň.

Měsíční náklady do Společenství vlastníků jednotek (SVJ) činí 3 700 Kč, k tomu připočtete zálohu na elektřinu dle vaší vlastní spotřeby.

Úložný prostor je zabezpečen díky vestavným skříním a většímu sklepu, což je výhodou pro každého, kdo potřebuje více místa na uložení osobních věcí, sezónního vybavení či sportovních potřeb.

Lokalita Pod Kosířem nabízí harmonii mezi klidem a dostupností městské infrastruktury. V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost – školy, školky, obchody, restaurace a zdravotnická zařízení. Navíc, díky výborné dopravní dostupnosti, je centrum města jen pár minut od vašeho domova, což vám umožní snadný přístup k veškerým službám a volnočasovým aktivitám.

Parametry bytu

Cena
3 095 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
21. 10. 2024
Adresa
Pod Kosířem, Prostějov
ID
00025
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
55 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Lenka Zápařková

Mgr. Lenka Zápařková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Prostějově?

Podobné nemovitosti