Prodej bytu 2+1, Prostějov, Krátká, 70 m2

Krátká, Prostějov

3 989 000 Kč HYPOTÉKA od 19 010 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Prostějově

Informace k bytu

Pronájem bytu 2+1 (70 m²) v klidné rezidenční části Prostějova

Tento opravdu prostorný byt 2+1 je díky samostatnému obývacímu pokoji a samostatné kuchyni s jídelním koutem ideální pro bydlení až čtyřčlenné rodiny. Místnosti jsou neprůchozí a s orientací na tři světové strany s centrální vstupní chodbou a šikovně samostatnou toaletou. Do koupelny s velkým oknem se vejde vana i pračka. Velkým plusem je komora přístupná z kuchyně, kterou můžete využít jako spíž a také balkon s výhledem do zahrady, která je k posezení a relaxaci k dispozici všem majitelům, případně uživatelům bytů v domě.
Byt se nachází v klidné ulici ve 2. NP (= 1. patro) domu o pouhých 5 bytových jednotkách. Okna jsou opatřena předokenními roletami na dálkové ovládání.
Jen pár kroků od domu začíná rozlehlý park s hvězdárnou, několika hřišti pro děti i dospělé, inline dráhou, městským rybníkem, a především se spletí stezek k příjemným procházkám. Parkem dojdete do 15 minut do samotného centra města, kde vyřídíte vše najednou v jedněch úředních hodinách a při jedné cestě.
Stejně tak je až nadmíru pohodlně blízko několik MŠ, ZŠ Jana Železného, řada sportovišť, ZUŠ, knihovna, sokolovna, městské lázně. A pokud by vám v Prostějově náhodou ještě něco chybělo, bezpochyby to najdete v nedaleké Olomouci. Prostějov a bydlení v Krátké nabízí oproti krajskému městu pohodové bydlení s levnějšími náklady a s hanáckou metropolí vždy na dosah.
V současné době probíhá rozdělení domu na bytové jednotky, lze tedy ještě ovlivnit, jaké příslušenství bude právě tomuto bytu přiděleno a lze také jednat o přikoupení samostatné garáže na pozemku. Více informací a termín prohlídek u makléře.

Parametry bytu

Cena
3 989 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Krátká, Prostějov
ID
919693
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
70 m2
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní
Ukazatel energetické náročnosti
201 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Mgr. Michael Weber Ph. D.

Mgr. Michael Weber Ph. D.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Prostějově?

Podobné nemovitosti