Prodej rodinného domu, Žádovice, 208 m2 (ID: 2097623)

Žádovice

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Exkluzivní partneři v Žádovicích

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení vlastníka vám s potěšením představujeme prodej rodinného domu v malebné obci Žádovice. Tento výjimečný dům nabízí nejen pohodlí, ale i atmosféru, kterou si zamilujete na první pohled. Rozkládá se na pozemku o rozloze 836 m2, s užitnou plochou 208 m2, a nabízí perfektní kombinaci moderního bydlení a spojení s přírodou.

Hned při vstupu vás uvítá světlá moderní kuchyně, plynule propojená s prostorným obývacím pokojem, kde se budete cítit jako doma. Další místnosti zahrnují dvě samostatné ložnice a prostornou hlavní ložnici, které zajišťují soukromí a pohodlí pro celou rodinu. Dům disponuje technickou místností a praktickou prádelnou.

A to nejlepší vás čeká venku! Přímo z dvora, rozděleného na dvě části, máte přístup na rozlehlou louku a do lesa, kde si vychutnáte dechberoucí výhledy a klid, který tato lokalita nabízí. Jedna část dvora je ideální pro odpočinek – posezení s přáteli, grilování nebo relaxaci v klidné zeleni. Druhá část je skvělá pro domácí hospodaření – ideální pro pěstování ovoce, zeleniny nebo chov drobného zvířectva. Navíc k domu patří čtyři sklepy a vinný sklep, který poskytuje dostatek prostoru pro uskladnění vína a dalších pokladů.

Obec Žádovice se nachází v okrese Hodonín, v malebné oblasti jižní Moravy, která je známá svou krásnou krajinou a bohatou vinařskou tradicí. Žádovice jsou ideální pro ty, kteří hledají klid venkova, ale zároveň chtějí mít vše potřebné v dosahu. Okolní krajina nabízí skvělé možnosti pro pěší turistiku, cykloturistiku a další outdoorové aktivity. V blízkosti obce se nachází řada kulturních a přírodních památek, které stojí za návštěvu, a samotná obec nabízí základní občanskou vybavenost, jako je obchod, škola a další služby.

V případě zájmu bude mít kupující možnost převzít hypotéku s úrokem 4,2% s fixací na další 4 roky. Tento dům není jen místem k bydlení – je to prostor, kde můžete vytvořit svůj domov a zároveň se spojit s přírodou. Ideální volba pro ty, kteří hledají harmonii mezi moderním komfortem a klidným životem v přírodě.

Pro více informací se podívejte na naši videoprohlídku a neváhejte využít níže uvedený kontakt.

Parametry domu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Žádovice
ID
00179
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
208 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
836 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Eliška Cupalová

Ing. Eliška Cupalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žádovicích?

Podobné nemovitosti