Prodej rodinného domu, Mutěnice, 4457 m2

Mutěnice

6 799 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 402 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)

Exkluzivní partneři v Mutěnicích

Informace k domu

Hledáte nemovitost ve vinařské oblasti jižní Moravy k bydlení či investičnímu záměru? Pak by Vás mohla zaujmout právě tato nabídka.
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji velice pěkný a prostorný rodinný dům 6+1 s garáží a zahradou 723 m2 v malebném kraji Slovácka ve vinařské obci Mutěnice. Dům o ZP 81 m2 byl kolaudován v r. 1990, je celý podsklepený a nachází se v klidné boční ulici, obklopený klasickými vinnými sklepy. Pozemek před domem umožňuje parkování pro 2 automobily a garáž je průjezdná až do dvora. Na zahradu navazuje vinice o výměře 191 m2. Dům je vytápěný novým kotlem na tuhá paliva, ohřev vody zajišťuje el. bojler, napojený na obecní kanalizaci i vodu. Dispozice: 1.PP - sklepní prostory, garáž. 1.NP - zádveří, obývací pokoj, zrenovovaná kuchyně, koupelna s vanou i sprch. koutem, WC, ložnice, 2.NP - 4 pokoje se samostatnými vstupy s tím, že v jednom pokoji jsou zaslepené přívody vody a kanalizace pro případné zbudování druhé kuchyně, WC s umývátkem. Za domem je uzavřený dvůr s příjemným posezením pod pergolou, skýtající naprosté soukromí. Součástí prodeje je i vinice o výměře 2 838 m2, na kterou navazuje ovocný sad o výměře 386 m2 (jabloně, hrušně, meruňky, švestky) vzdálené od domu cca 800 m.
Vřele doporučujeme osobní návštěvu nemovitosti.
Pro bližší informace či sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
6 799 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Mutěnice
ID
03068
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
4457 m2
Plocha nemovitosti
4138 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Iveta Jandová

Mgr. Iveta Jandová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mutěnicích (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti