Prodej rodinného domu, Olomouc, Jaselská, 139 m2

Jaselská, Olomouc - Holice

9 545 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 489 Kč /za měsíc

(cena je včetně provize realitní kanceláře, právního servisu a dalších souvisejících nákladů na převod nemovitosti)

Exkluzivní partneři v Olomouci

Informace k domu

Vážení klienti,

rádi bychom vám představili rodinný dům s nadstandardně velkým pozemkem ve velmi atraktivní části Olomouce, konkrétně v městské části Holice. Tato lokalita je známá svou výbornou dostupností a kompletní občanskou vybaveností včetně škol, školek a obchodů. V blízkosti naleznete i možnosti pro volnočasové aktivity a pohodlné napojení na centrum města.

Předmětem prodeje je rodinný dům s dispozicí 4+1 o podlahové ploše 139 m², nacházející se na pozemku o celkové výměře 1 332 m². Součástí nemovitosti je také garáž o rozloze 26,3 m², dílna s výměrou 21 m² a zahradní domek. Dům je dvoupodlažní, přičemž podkroví nabízí další možnost rozšíření obytného prostoru (24,6 m²).

Dispozice domu zahrnuje prostorné přízemí a patro, což poskytuje dostatek prostoru pro vícečlennou rodinu či případnou přestavbu podle vašich představ. Dům je určen k rekonstrukci, po které může nabídnout dispozici až 6+1, nebo být přestavěn na dvě samostatné bytové jednotky. Tato flexibilita umožňuje budoucím majitelům přizpůsobit dům svým individuálním potřebám.

Za domem se nachází rozsáhlá zahrada, která je ideální pro odpočinek i zahrádkářské aktivity. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě, což usnadní jakoukoliv budoucí úpravu.

Pokud hledáte prostorný dům s rozlehlým pozemkem ve vyhledávané lokalitě a možností přizpůsobení dle vašich přání, je tato nabídka přesně pro vás!

Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na setkání s vámi!

Parametry domu

Cena
9 545 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně provize realitní kanceláře, právního servisu a dalších souvisejících nákladů na převod nemovitosti
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Jaselská, Olomouc - Holice
ID
2411
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
139 m2
Plocha nemovitosti
1332 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Jakub Šnábl

Jakub Šnábl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olomouci?

Podobné nemovitosti