Prodej rodinného domu, Králův Dvůr, Akátová, 324 m2 (ID: 2080085)

Akátová, Králův Dvůr

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Královu Dvoru

Informace k domu

Nabízíme k prodeji novou luxusní novostavbu od renomované společnosti Green Hills Realty s.r.o. Jedná se o dům s dispozicí 6+kk a užitnou plochou 324 m². Součástí je nadstandardně velký pozemek o rozloze 1177 m², garáž pro 2 auta a venkovní stání pro 3 vozy.

Tento prostorný dům se pyšní obývacím pokojem s kuchyňským koutem o rozloze přes 70 m². Interiér nízkoenergetického domu je chytře řešený, aby poskytoval komfort celé rodině. Unikátní je umístění obývacího prostoru a kuchyně v patře domu, kde se nachází také garáž a velká terasa s dechberoucím výhledem na okolní krajinu. Všechny obytné místnosti jsou ve spodním patře a mají přístup na zahradu.

Dům nabízí 4 prostorné ložnice, každá s vlastní koupelnou nebo šatnou, fitness pokoj a samostatný pokoj pro domácí práce. Nachází se na jižním svahu v blízkosti Křivoklátských lesů, v oblíbené lokalitě Králův Dvůr – Zahořany. Výborná dopravní dostupnost, s nájezdem na dálnici D5 jen 3 minuty jízdy autem, do Prahy dorazíte za 15-20 minut, do Plzně do 30 minut.

K domu nabízíme kompletní úpravu zahrady, realizaci bazénu, sauny, centrálního vysavače, krbu, klimatizace a zabezpečovacího systému. Pomůžeme také s návrhem a výběrem kuchyně a nábytku, vše za zvýhodněné developerské ceny od dodavatelů.

Stavíme domy z cihel Porotherm. Na pozemku jsou veškeré inženýrské sítě, městská kanalizace, obecní vodovod, plyn, elektřina a optická vlákna. Dům je vybaven tepelným čerpadlem a fotovoltaickými panely.

Pokud máte zájem o prohlídku pozemku, kontaktujte nás. Uvedená cena zahrnuje pozemek a výstavbu domu na klíč ve vysokém standardu.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Akátová, Králův Dvůr
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
324 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1177 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Green Hills Realty

Akátová 233, Králův Dvůr

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Alena Skalská

Alena Skalská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Královu Dvoru?

Podobné nemovitosti