Prodej rodinného domu, Chyňava - Podkozí, 173 m2 (ID: 2027591)

Chyňava - Podkozí, okres Beroun

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Chyňavě

Informace k domu

Prodej rodinného domu 5+kk v Podkozí

Hledáte pro sebe a svoji rodinu moderní dům v klidné lokalitě s dobrou dostupností do Prahy, Berouna či Kladna?

Právě pro Vás je určen tento moderní rodinný dům s dispozicí 5+kk o výměře 172,6 m² na mírně svažitém pozemku o celkové ploše 1277 m², kterou Vám nabízíme v exkluzivním zastoupení. Dům se nachází v malebné obci Podkozí.

Nabídka je určena pro ty z Vás, kteří hledáte klid a souznění s přírodou, pěší či cyklistické výlety do okolí, či relax a seberealizaci na rozlehlé zahradě. Veškerá občanská vybavenost se nachází pouhých 5 minut autem ve vedlejší obci Chyňava. Nachází se tam úřad, potraviny, pošta i školka. Cesta do Prahy trvá 25 minut.

V přízemí domu se nachází moderně vybavená kuchyně s přilehlou spíží, kterou ocení každá hospodyně a prostorná jídelní část, ze které se dostaneme jak na příjemnou venkovní terasu s elektricky ovládanou bioklimatickou pergolou, tak i do patra domu. Obývací pokoj umístěný v zadní časti domu je jako stvořený k relaxaci. Jeho panoramatické okno s výhledem do zahrady Vám nabídne propojení interiéru s exteriérem. V přízemí domu se rovněž nachází pracovna, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a velmi prostorná technická místnost. Vytápění domu a ohřev teplé vody zajišťuje tepelné čerpadlo vzduch/voda v kombinaci s elektrokotlem.

V prvním nadzemním podlaží se nachází hlavní ložnice se soukromou koupelnou se sprchovým koutem, vanou a toaletou. Z ložnice je přístup na velkou terasu s vyhlídkou na krásnou krajinu. Dále se zde nacházejí další dva pokoje, které současní majitelé využívají jako hostinský pokoj, posilovnu a dále třetí koupelna s vanou a toaletou.

Dům je součástí uzavřeného rezidenčního areálu, který má soukromou příjezdovou komunikaci.


V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
24. 8. 2024
Adresa
Chyňava - Podkozí, okres Beroun
ID
2024108
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
173 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
151 m2
Plocha nemovitosti
1277 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
142 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Veronika Ondřichová

Veronika Ondřichová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chyňavě?

Top nabídky

Podobné nemovitosti