Prodej bytu 2+1, Pula, Chorvatsko, 48 m2

Pula, Chorvatsko

4 239 365 Kč

(včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Byt - Monvidal, Pula, 48m²

Nabízíme Vám na prodej krásný byt v širším centru města Pula - Monvidal, o velikosti 48m² s výbornou dispozicí, která poskytuje maximální komfort.
Interiér bytu tvoří chodba, ložnice, obývací pokoj, kuchyně, koupelna, komora a terasa, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo odpočinkový večer s rodinou či přáteli.
Výjimečná poloha bytu umožňuje využívat všech výhod městského komfortu při zachování klidu a soukromí. Byt je výjimečný svou blízkostí ke všem klíčovým zařízením, která jsou důležitá pro každodenní život. Nachází se ve druhém patře dobře udržované a kvalitní budovy. V blízkosti najdete vše, co potřebujete - obchody, restaurace, nemocnici, dokonce i blízko letiště, díky čemuž je tato lokalita mimořádně výhodná a atraktivní. Do centra města je to jen 15 minut příjemnou procházkou.
Byt je plně vybavený a dobře prosvětlený, což z něj dělá příjemné místo k bydlení. Veřejná doprava je snadno dostupná, takže se rychle dostanete do ostatních částí města a krásné pláže jsou jen 3 km daleko.

Město Pula, největší město Istrijské župy, leží v jihozápadní části Istrijského poloostrova, na pobřeží
dobře chráněná zátoka. Mezi mnoha dochovanými památkami z římské doby vyniká vítězný oblouk
Sergijevac, Augustův chrám, amfiteátr Arena, šestý největší zachovalý amfiteátr na světě a
Herkules a Dvojitá brána. Pula je také známá pro své krásné a čisté pláže, gastronomickou nabídku a proto
jeho klima láká turisty po celý rok.

Nenechte si ujít tuto ideální příležitost a v případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Těšíme se, že vám pomůžeme najít váš ideální domov.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Parametry bytu

Cena
4 239 365 Kč
Poznámka k ceně
včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Pula, Chorvatsko
ID
03048
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
48 m2
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Alice Roedl

Ing. Alice Roedl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1?

Podobné nemovitosti