Prodej bytu 2+1, Punta Cana, Dominikánská republika, 60 m2 (ID: 2076871)

Punta Cana, Dominikánská republika

5 611 713 Kč /za nemovitost
Exkluzivní partneři

Informace k bytu

Apartmán s venkovní terasou 54m2, která vychází přímo k bazénu, se nachází v soukromém objektu s ostrahou, má samostatný vjezd s pojezdovou bránou na kartu a je kompletně uzavřený v luxusní Cap Cana, Punta Cana.

Cap Cana je jedním ze dvou nejluxusnějších míst v Dominikánské republice, kde mají své sídlo milionáři i americké celebrity. Cap Cana je celé město se spoustou atrakcí, nespočtem bazénů, jezery, marinou, kde kotví luxusní jachty, zábavním i vodním parkem, elegantními restauracemi i bary, luxusními mezinárodními hotely (například Eden Roc, Hyatt, St.Regis či Sports Illustrated), rozsáhlými stájemi, kde si můžete zajezdit na koních či zahrát polo a tím nejvyhlášenějším golfovým hřištěm z celého Karibiku, kde se koná mnoho mezinárodních turnajů. Každý pátek a sobotu se konají výstavy, turnaje a další události. Vše je určeno výhradně pro rezidenty. Pokud toužíte po domově u moře se vším komfortem, jaký si jen dokážete představit nebo pokud uvažujete, že se zcela přestěhujete do Karibiku, nemůžete si vybrat lepší místo.

Apartmán se nachází v městečku, které bylo vybudováno jako historická čtvrť a při procházkách si můžete užívat pohled na marinu a kotvící jachty a také na otevřené moře. V samotném městečku se nachází mini market, obchody s módou a suvenýry, bankomat, luxusní spa, posilovna, několik vyhlášených restaurací s mezinárodní kuchyní, kavárny a bary a také mnoho bazénů pro dospělé i děti. Cap Cana je také pet friendly, takže si s sebou můžete bez obav vzít i svého mazlíčka.

Apartmán kompletně vybaven luxusním nábytkem, klimatizací, televizorem, pohodlnou king size postelí s nočními stolky, rozkládací sedačkou (queen size), vlastní koupelnou se sprchou, vanou a toaletou, vestavěnými skříněmi, osvětlením a ventilátory, pračkou se sušičkou, vestavěnou kuchyní, ledničkou, indukcí, pečící troubou, pracovním stolem a jídelním stolem se 4x židlemi.

Soukromé garážové parkování v budově, výtah.
Wi-fi připojení v celém objektu. Možnost zapůjčení golfových vozíků.

Ohřev vody je zajištěn pomocní průtokových ohřívačů s napojením na obecní vodovodní řád. Dodávka elektřiny je zálohována pro případ výpadku el. sítě generátorem.
Vzdálenost od moře je 200m, vzdálenost od letiště Punta Cana je 15 min. Velká nákupní střediska asi 15 min od domu (Zara, Zara Home, Crocs, Yves Rocher, MAC, Pandora, Swarovski, aj.).
Apartmán můžete využít jak pro vlastní odpočinek a rekreaci, tak jako zdroj dalšího příjmu, kde je sezóna po celý rok.

O pronájem apartmánu se vám za malý poplatek postará přímo správcovství hotelu Sports Illustrated, které zajistí jak klienty, tak i servis pro ně.

Parametry bytu

Cena
5 611 713 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Punta Cana, Dominikánská republika
ID
0325
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
110 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
60 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LUX Real s.r.o

Moravské náměstí 754/13, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jana Krejčí

Jana Krejčí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1?

Podobné nemovitosti