Prodej bytu 4+kk, Praha - Krč, U nových domů III, 90 m2

U nových domů III, Praha, Krč

10 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 993 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Prodej exkluzivního mezonetového bytu 4+kk, 90 m2, v klidné lokalitě Prahy 4

Pokud sníte o prostorném a komfortním bydlení v klidné části Prahy s výhledem do zeleně, máme pro vás jedinečnou nabídku. Nabízíme k prodeji mezonetový byt o rozloze 90 m2, který se nachází v cihlovém domě v žádané lokalitě Prahy 4, v oblasti ulice U nových domů III. Tento stylový byt je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné bydlení s výbornou dopravní dostupností a plnou občanskou vybaveností.

Byt o dispozici 3+1 je rozložen na dvou podlažích a nabízí ideální prostor pro pohodlné rodinné bydlení. V prvním podlaží se nachází prostorná předsíň, obývací pokoj s dostatkem místa pro relaxaci, plně vybavená kuchyně s obytným prosotrem a jídelnou a samostatné WC. Druhé podlaží je určeno pro odpočinek a klid – najdete zde dva samostatné pokoje, šatnu (technickou místnost) a velkou koupelnu s rohovou vanou, ideální pro relaxaci.

Byt prošel v roce 2000 renovací. Společné prostory domu byly také revitalizovány, což přidává na komfortu a zajišťuje příjemné bydlení v tomto domě.

K bytu patří i dvě sklepní místnosti, které poskytují dostatek úložného prostoru. Vlastní vytápění vám poskytne nezávislost a kontrolu nad spotřebou energie. Parkování je bezproblémové díky modré zóně, která je dostupná pro rezidenty.

Lokalita K Novým domům III v Praze 4, část Braník, se nachází v klidné a zelené oblasti s bohatou občanskou vybaveností. V její blízkosti jsou školy a mateřské školy, což je velkou výhodou pro rodiny s dětmi. Zdravotní péči zde zajišťují polikliniky a lékárny, a v okolí je řada menších obchodů, restaurací a kaváren, které nabízejí každodenní služby. Milovníci sportu mohou využít nedaleká sportovní zařízení a fitness centra.

Dopravní dostupnost je skvělá díky blízkým autobusovým linkám, které vás snadno zavezou k tramvajovým stanicím a stanicím metra nebo do centra města. Výstavba linky metra D, která povede v této oblasti, ještě více zvýší atraktivitu lokality.

Tento byt představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají prostorné bydlení v klidné lokalitě s veškerým komfortem moderního života.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky. Tento byt čeká na své nové majitele!

Parametry bytu

Cena
10 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
U nových domů III, Praha, Krč
ID
5270
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Patro
3.
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD
Voda
Vodovod
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

David Choc

David Choc

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 4?

Podobné nemovitosti