Prodej bytu 4+kk, Praha - Chodov, Divišovská, 91 m2

Divišovská, Praha, Chodov

12 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 907 Kč /za měsíc

(V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo vybrat zájemce s nejvýhodnější nabídkou.)

Exkluzivní partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme ke koupi velmi krásný, prostorný a světlý byt o dispozici 4+kk s terasou a garážovým stáním. Je součástí pěkně udržovaného bytového domu z r. 2003 v bytovém komplexu Kulatý Chodovec, v Praze 4 - Chodov. Podlahová plocha bytu je 91,6 m² plus terasa 3,89 m². Nachází se v posledním 5. patře s orientací oken na jihovýchod a severozápad.

Byt je dispozičně velmi dobře řešený. Je zde prostorná vstupní předsíň (9 m²), velký obývací pokoj s kuchyňským koutem (37,3 m²), ložnice (16 m²), dětský pokoj (13,1 m²), pracovna (10 m²). Dále koupelna s vanou (4,3 m²) a samostatná toaleta s umyvadlem (1,9 m²).

Byt je kompletně vybaven nábytkem a příslušenstvím, které je součástí prodeje. Návrh a realizaci bytu prováděl designér s architektem. V bytě je zakázkový nábytek na míru, bezpečnostní dveře, vinylové podlahy, v koupelně a na toaletě je dlažba. Byt je čerstvě vymalovaný. Dostupný ihned.

Odkaz na virtuální 3D prohlídku nemovitosti: https://my.matterport.com/show/?m=u4s8iycjywm.

Více fotek pošlu na vyžádání.

Společně s bytem se prodává garážové stání přímo pod domem, odkud je snadný bezbariérový vstup do bytu pomocí výtahu. Garážové stání je zahrnuto v ceně nemovitosti. Lze parkovat zdarma i v ulici. V garážích je také společná kolárna a sklep.

Do domu a garáží se vchází pomocí přístupového čipu k systému JABLOTRON.

Vytápění a ohřev teplé vody řeší systém bytových výměníkových stanic LOGOtherm.

Energetická náročnost budovy je úsporná: C.

Jedná se o klidnou a tichou lokalitu. Okolo domu vede cyklostezka. Lokalitu zpříjemňuje přírodní park Hostivař-Záběhlice s přírodní památkou Meandry Botiče, nedaleko se rozkládá také park u Chodovské tvrze.

Na metro Chodov se ze zastávky Knovízská dostanete autobusem do 8 minut. V nejbližším okolí naleznete vše, co k bydlení potřebujete: školky, školu, ZUŠ, OC Chodov, polikliniku, poštu, dětská hřiště atd. V pěší vzdálenosti je plavecký areál Jedenáctka, wellness i sportovní hala.

Byt je aktuálně v družstevním vlastnictví se splacenou anuitou a v řešení je převod všech bytových jednotek v domě do osobního vlastnictví.

Tento byt je ideální pro rodinu s dětmi, která hledá klidné bydlení s dobrou dostupností.

*Rozměry jsou pouze orientační.

Pro více informací a prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
12 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo vybrat zájemce s nejvýhodnější nabídkou.
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Divišovská, Praha, Chodov
ID
022-NP02766
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
91 m2
Patro
6. z 6
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Plocha budovy
744 m2
Podlahová plocha
91 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Voda
Vodovod
Garáž
Terasa
Výtah
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Mgr. Svetlana Jacošová

Mgr. Svetlana Jacošová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 4?

Podobné nemovitosti