Prodej restaurace, Praha - Staré Město, Dlouhá, 24 m2

Dlouhá, Praha 1 - Staré Město

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Dobry den,

Nabízíme Vám exkluzivní příležitost ke koupi zavedeného zmrzlinářství v prestižní Gurmet Pasáži Dlouhá, v ulici Dlouhá, jedné z nejatraktivnějších lokalit v srdci Prahy 1.

Pasáž je známá svou vysokou koncentrací gastronomických podniků, včetně vyhlášených značek jako Naše maso ze sítě Ambiente, Cukrář Skála, Yami Sushi a Bánh Mì Makers.
Díky skvělým hodnocením na Google a TripAdvisoru láká tato pasáž nejen místní obyvatele, ale i mnoho turistů.

Součástí odstupného je veškeré vybavení a zařízení.

Nový majitel získá kompletní vybavení potřebné k provozu zmrzlinářství, což zahrnuje chladicí vitríny, mrazáky, kávovar a další nezbytné vybavení pro provoz kavárny a zmrzlinářství.
K vybavení patří také nábytek, který je součástí interiéru.

Kavárna je umístěna v dlouhodobě pronajatých prostorách, přičemž nájemní smlouva bude převedena na nového majitele při prodeji podniku.

Prostor je kolaudován pro studenou kuchyni, což umožňuje širokou škálu využití.

Kavárna má rozlohu 24 metrů čtverečních a velká výkladní okna, která směřují přímo do rušné pasáže.

U oken jsou tři stolky a lavičky, kde mohou Vaši zákazníci pohodlně posedět.

Zmrzlinářství se nachází na křižovatce tří vstupů do pasáže – z ulic Dlouhá, Haštalská a Hradební. Díky tomu je zajištěna skvělá viditelnost a vysoká průchodnost zákazníků. Navíc jsou všechny vstupy vybaveny cedulemi s názvem podniku.
Dalším benefitem je, že přímo naproti zmrzlinářství se nachází Divadlo v Dlouhé, které přitahuje svým programem pravidelné návštěvníky, což přispívá k ještě větší atraktivitě lokality.

Kromě toho mohou Vaši zákazníci a personál využívat společné toalety, šatnu a úklidovou místnost, které se nacházejí v pasáži.

Pasáž je navíc vybavena unikátním osvětlením, které simuluje prosvětlený skleněný strop a vytváří dojem, jako byste byli venku pod slunečním svitem, což dělá celý prostor mnohem příjemnějším a láká zákazníky k delšímu posezení.

Díky vynikajícímu umístění v Gurmet Pasáži Dlouhá, vysoké průchodnosti a širokým možnostem využití je tato nabídka skvělou příležitostí pro ty, kdo chtějí rozvíjet podnikání v oblasti gastronomie a převzít již fungující projekt s potenciálem růstu.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.

Těšíme se na setkání a rádi Vám prostor osobně ukážeme.

Be Noble Team

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Dlouhá, Praha 1 - Staré Město
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
24 m2
Typ objektu
Patrový

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Elena Gosteva

Elena Gosteva

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje restaurací v Praze 1?

Podobné nemovitosti