Prodej kanceláře, Praha - Nové Město, Vodičkova, 376 m2 (ID: 2038157)

Vodičkova, Praha 1 - Nové Město

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Secesní budova Vodičkova 33 se nachází přímo v srdci hlavního města Prahy, v jedné z nejprestižnějších obchodních lokalit Prahy, pouhých pár kroků od Václavského náměstí. Adresa disponuje veškerou občanskou vybaveností a perfektní dopravní dostupností jak autem, tak i veřejnou dopravou. Tramvajová zastávka a zastávka metra A/B - Můstek se nachází do 2 minut chůze.


Nebytový prostor ve druhém podlaží historického domu po kompletní rekonstrukci nabízí širokou možnost využití. Prostory mají vysoké stropy, mohou být členěné nebo přizpůsobené svým vnitřním propojením. Část situovaná do ulice má nádherné zdobné štuky, čtyři prostorné místnosti mají samostatné vstupy z haly a současně mohou být také průchozí. Další část jednotky je orientovaná do klidného vnitrobloku, kde je také část vyčleněná na sociální zázemí. V celém prostoru je vysoký strop a na samotném podlaží je pouze jedna komerční jednotka. Dům je vybavený výtahem a recepcí. V rámci klientských změn je stále možné zvolit povrchy podlah a vybavení sociálního zázemí.

Jednotka má samostatný topný systém a chlazení. Plánované dokončení rekonstrukce je v létě roku 2024.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Vodičkova, Praha 1 - Nové Město
ID
523587
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
376 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Praze 1?

Podobné nemovitosti