Prodej rodinného domu, Zlonín, V Ladech, 118 m2 (ID: 2063622)

V Ladech, Zlonín

11 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 664 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Exkluzivní partneři v Zloníně

Informace k domu

S velkou radostí vám přináším jedinečnou příležitost k zakoupení moderního řadového domu ve vyhledávané lokalitě Zlonín. Tento krásný dům je ideální volbou pro rodiny, páry i jednotlivce, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti hlavního města.

Dům je o dispozici 4+kk, celkové podlahové ploše 118 m2 ve 2 podlažích. Pozemek, na kterém řadový dům stojí, má 289 m2 a jedná se o krajový dům z řady. Stavba je z roku 2016, ve výborném stavu, energeticky úsporná (třída B).

V přízemí se nachází prostorné kk s francouzskými dveřmi do zahrady, pokoj, koupelna se sprchovým koutem a technické zázemí domu. Po schodišti dojdeme do patra, kde jsou 3 prostorné pokoje a koupelna s vanou. Z chodby se lze dostat na půdu domu. Za domem máme skvělou zahrádku, kde budete mít dostatek soukromí a zeleně, což určitě oceníte. Před domem jsou dvě parkovací místa pro Vaše vozy.

Zlonín je malebná vesnice s výbornou dostupností do Prahy (cca 20 minut jízdy), rychle se odsud napojíte na dálnici D8 a silnici I/9. Ze Zlonína také jezdí pravidelně vlakové spojení – stanice Zlonín, zhruba 30 min do centra Prahy. Škola, školka, obchod, dětské hřiště a sportovní areál v blízkosti domu.

Rádi se s Vámi i domluvíme na výměně za byt v Praze s doplatek z Vaší strany, samozřejmě dle hodnoty bytu.

Nemovitost lze financovat hypotékou, se kterou Vám náš tým rád pomůže a Vy se tedy o nic nestaráte.

Velkou výhodou je, že můžete cestovat za prací do hlavního města a přitom bydlet prakticky na venkově. Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost a přijďte se podívat na svůj nový domov ve Zloníně!

Budu se na Vás moc těšit na prohlídce!

Růt Lukáš
realitní specialista | RUT&PARTNERS

Parametry domu

Cena
11 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
V Ladech, Zlonín
ID
LR2024036
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
118 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
289 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RUT & PARTNERS

Zámecká 7, Světlá nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lukáš Růt

Lukáš Růt

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zloníně?

Podobné nemovitosti