Prodej rodinného domu, Zlonín, Jabloňové zahrady, 120 m2 (ID: 2039618)

Jabloňové zahrady, Zlonín

21 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 104 750 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Zloníně

Informace k domu

Hledáte nízkonákladový rodinný dům s prostornou zahradou, garáží a terasou v blízkosti Prahy? Tak už hledat nemusíte. Stačí se blíže podívat na nabídku, kterou jsme si pro Vás s kolegou připravili.

Tento zděný rodinný dům byl kolaudován v roce 2010 a nachází se v obci Zlonín, zhruba 10 minut jízdy autem od části Praha – Letňany. Bungalov o dispozici 3+kk stojí na vlastním pozemku o celkové výměře 2.623 m², z toho je 187 m² zastavěná plocha. Kromě domu nebo dřevěné kolny na nářadí nalezneme na pozemku i garáž, která je součástí domu a má samostatný vchod přímo do interiéru. Pohodlně se do ní vejde jeden osobní automobil a spousty dalšího příslušenství.

Rozhodně nemůžeme opominout okrasnou zahradu navrženou zahradním architektem, která je již plně vzrostlá a stále udržovaná. Také je zde jen jeden soused a tak se nemusíte bát o své soukromí. Po celé zahradě je rozvedena automatická závlaha značky Reinbird a o většinu sekání se stará automatická robotická sekačka. Jako zdroj vody pro závlahu, je na pozemku vrtaná studna s ponorným čerpadlem.

Dům jako takový, je připojen na veřejný vodovod i kanalizaci a plyn se nachází na hranici pozemku.
Ohřev vody i podlahové vytápění které je rozvedené po celém domě, zde zajišťuje tepelné čerpadlo. Ve všech místnostech je také klimatizace, kde řídící jednotka je umístěna na půdě.

Díky dispozici v domě najdeme dva neprůchozí pokoje, technickou místnost, koupelnu s toaletou, vanou i sprchovým koutem, samostatnou toaletu a v neposlední řadě prostorný obývací pokoj se zvýšeným stropem, který je spojený s plně vybaveným kuchyňským koutem s žulovou pracovní deskou i se samostatnou spíží. Zde nalezneme kuchyňské vybavení značky Miele nebo Bosch. Z obývacího pokoje i z aktuální pracovny, je samostatný vchod na zastřešenou terasu v zadní části domu. Všechna okna jsou vybavena sítěmi proti hmyzu a předokenními roletami.
Je zde opravdu hodně detailů, které stojí za osobní prohlídku.

Je zde i možnost koupě domu s menší zahradou o výměře 1.222 m² nebo se podívejte na náš další inzerát, kde se prodává i samostatný pozemek ( zadní část zahrady ) o výměře 1.214 m², kde si můžete postavit vlastní dům, kdyby Vám tento plně nevyhovoval.

V obci Zlonín naleznete nejen mateřskou školku, obchod nebo místní hospůdku, ale i skautský nebo golfový klub.

Pro více informací volejte Realitní dvojku a pamatujte, samo se to neprodá, s námi JO!

Parametry domu

Cena
21 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Jabloňové zahrady, Zlonín
ID
906570
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
101 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
2623 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Zbyněk Růně

Bc. Zbyněk Růně

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zloníně?

Podobné nemovitosti