Prodej chaty, Mimoň, Nový domov, 40 m2

Nový domov, Mimoň

2 350 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 199 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Mimoni

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme kompletně zrekonstruovanou chatu o podlahové ploše 40 m², která vás okouzlí svou útulností a promyšleným využitím prostoru. Tato menší, ale plně vybavená chata nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný život. V přízemí najdete obývací místnost s kuchyní o výměře 18,27 m², kde je vše, co od kuchyně očekáváte a to i pračka. Koupelna s WC a sprchovým koutem o výměře 2,35 m² je moderně zařízená a praktická. Teplou vodu zde zajišťuje bojler o obsahu 75 l, který je vytápěn na noční proud. Podkroví o výměře 18,53 m² je využíváno jako obývací pokoj s pracovnou, což poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci i práci.

Chata je součástí zahrádkářské kolonie. Je napojena na vodovodní řad a odpad je sveden do čtyřkubíkového septiku. Vytápění zajišťují krbová kamna, která bez problémů vytopí i podkroví. Chata má samostatnou elektrickou přípojku. Pod prodlouženou střechou je připravené dříví na několik zim, takže se v prvních letech nemusíte starat o zásoby paliva. Nemovitost je díky vytápění a zateplení vhodná k celoročnímu užívání, což ji činí ideální pro pár nebo malou rodinku, kteří zde mohou relaxovat i mimo sezónu.

Chata se prodává plně vybavená, včetně zahradní chatky plné funkčního zahradního vybavení a sekačky. Majitelé si odnesou pouze své osobní věci, takže vše ostatní zůstane k dispozici novým majitelům. Všechno vybavení je pořízené před 5-6 lety a je ve velmi dobrém stavu.

Pokud hledáte útulné a klidné místo k životu nebo rekreaci, tato chata je přesně to, co potřebujete. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči a zamilujte se do tohoto kouzelného místa. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat prostřednictvím odpovědního formuláře a já se vám ozvu zpět pro domluvení prohlídky.

Parametry domu

Cena
2 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Nový domov, Mimoň
ID
0224-NP01336
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
40 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
40 m2
Plocha nemovitosti
302 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Living

U Synagogy 2983, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Dominika Kornová

Dominika Kornová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Mimoni?

Podobné nemovitosti