Prodej rodinného domu, Stehelčeves, V. Poláka, 150 m2

V. Poláka, Stehelčeves

12 689 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 60 472 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Exkluzivní partneři v Stehelčevsi

Informace k domu

Nabídka prodeje rodinného domu 5KK

Rodinný dům s dispozicí 5KK je situován v klidné lokalitě poblíž Prahy, s výbornou dostupností do hlavního města autobusem k metru, autem po D7 cca 10 minut na Ruzyň. V blízkosti najdete školku, školu, praktického lékaře i obchodní centrum zahrnující Billu,, DM drogerii, Pepco, Mc Donalds, fast food Popeys což z něj činí ideální volbu pro rodiny s dětmi.

Dům je třípodlažní, etážově členěný, a jeho obvodové zdivo je z cihel, což zaručuje dlouhou životnost a kvalitní izolaci. Energetický štítek třídy B zajišťuje nízké náklady na provoz. Přívod vody je opatřen filtrem pro změkčení vody, což zlepšuje kvalitu vody v domácnosti a chrání spotřebiče před usazováním vodního kamene.

Dům je vybaven třemi samostatnými, velmi tichými klimatizačními jednotkami, které vám zajistí příjemné klima i během horkých letních dnů. K dispozici jsou dvě koupelny a tři samostatné WC, což ocení každá větší rodina. O soukromí a pohodlí se starají kompletní žaluzie v celém domě.

Před domem se nachází prostor pro parkování dvou aut. Za domem a na jeho boku najdete architektem navrženou klidovou zónu, která poskytuje velké soukromí a krásné prostředí pro relaxaci. Zahrádka s okrasnou zelení, trávníkem a automatickou závlahou je ideální pro chvíle odpočinku, stejně jako venkovní posezení a zahradní domeček. Přilehlé venkovní prostory jsou sledovány kamerovým systémem.

Dům je nabízen k prodeji včetně vkusného a účelně zařízeného vybavení, které doplňuje jeho moderní design a funkčnost. Tento dům poskytuje veškerý komfort a skvělé místo pro rodinný život v dostupné vzdálenosti od všech potřebných služeb.

Pro více informací a domluvení prohlídky se na nás neváhejte obrátit

Parametry domu

Cena
12 689 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
V. Poláka, Stehelčeves
ID
60910
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
352 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Stehelčevsi?

Podobné nemovitosti