Prodej rodinného domu, Stehelčeves, Hlavní, 116 m2

Hlavní, Stehelčeves

9 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 133 Kč /za měsíc

(byt č. 2, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Stehelčevsi

Informace k domu

Home Real Estate ve výhradním zastoupení renomovaného developera Anglický Resort s.r.o. nabízí k prodeji novostavbu o dispozici 5+KK se zahradou a parkováním před domem, a to vše v oblíbené lokalitě městečka Stehelčeves.

Moderní cihlová novostavba z Porothermu 30 byla dokončena v roce 2020. Energetický štítek PENB třídy „B“ zaručuje komfortní a nízkonákladové bydlení. Dům je připraven k okamžitému nastěhování. Výborná dopravní dostupnost do Prahy trvá pouze 6 minut a před domem jsou k dispozici až dvě parkovací stání.

V ceně:
- kompletní právní servis
- 2x parkovací stání
- zahrada s terasou ze zámkové dlažby
- kuchyňská linka včetně spotřebičů

Tato nemovitost o dispozici 5+KK se nachází na pozemku o celkové výměře 315 m2 a zahrnuje dvě parkovací stání před domem, zahradu o velikosti přibližně 250 m2 a terasu o rozloze cca 15 m2.

Stehelčeves je ideální pro rodiny i jednotlivce, kteří hledají rovnováhu mezi klidem venkova a blízkostí města. Lokalita nabízí široké možnosti trávení volného času, jako jsou přírodní rezervace, cyklostezky, sportoviště a kulturní akce. Obec je dobře dostupná díky své strategické poloze. Do Prahy 6 se dostanete za 4 minuty jízdy autem, stanice metra linky A – Nádraží Veleslavín je vzdálena 15 minut a stanice metra linky B – Zličín 17 minut. Letiště Václava Havla je pouhých 6 minut jízdy. Outlet POP Airport, včetně zábavního parku Majaland Praha, je vzdálen 5 minut jízdy.

V okolí domu ve Stehelčevsi najdete restaurace, obchody se smíšeným zbožím, poštu, knihovnu, mateřskou a základní školu, kulturní dům a ordinaci. Přímo v areálu resortu se nachází dětské hřiště. Další dětské hřiště, fotbalové, nohejbalové a basketbalové hřiště jsou v pěší vzdálenosti. V roce 2023 byla ve Stehelčevsi otevřena moderní nákupní zóna s obchody jako BILLA a McDonald’s.

Cena: 9.890.000,- Kč včetně právního servisu.
Dům bude před předáním novému vlastníkovi kompletně vymalován developerem.
Prodej přímo od developera, neplatíte provizi RK.

Fotografie interiérů pocházejí z vzorového domu a slouží pouze k ilustraci. Skutečné fotografie budou brzy k dispozici, jakmile budou interiéry připraveny.

Holdingové uskupení Anglický Resort bylo založeno v roce 2000 a od té doby úspěšně postavilo více než 400 řadových domů a přes 400 bytů. Mezi její významné projekty patří Stehelčeves u Viničky, Lešany Resort, Kralupy Resort, Zahrady Slatina, Family Resort Pětihosty a Resort Voděrádky.

Pro více informací a možnost prohlídky kontaktujte makléře nebo vyplňte formulář níže.

Parametry domu

Cena
9 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
byt č. 2, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Hlavní, Stehelčeves
ID
36977
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
116 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
180 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Department #2 Sales

Department #2 Sales

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Stehelčevsi?

Podobné nemovitosti