Prodej rodinného domu, Stehelčeves, U Hřiště, 116 m2 (ID: 2036627)

U Hřiště, Stehelčeves

7 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 649 Kč /za měsíc

(+ provize RK, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Stehelčevsi

Informace k domu

Společnost Home Real Estate ve výhradním zastoupení majitele nabízí k prodeji novostavbu rodinného domu v oblíbené lokalitě městečka Stehelčeves. Dům byl postaven v roce 2020 a má energetický štítek PENB “B”. Je připraven k okamžitému nastěhování.

Tento rodinný dům o dispozici 4+KK se nachází na pozemku o celkové výměře 201 m2 a zahrnuje dvě parkovací stání před domem, zahrádku o velikosti přibližně 20 m2 a terasu o rozloze cca 50 m2.

Interiér domu je prostorný, praktický a funkční, což ho činí ideálním pro rostoucí rodinu nebo jako startovací bydlení pro pracující pár. Při vstupu do domu se nachází prostorná předsíň s chodbou, která vede do šatny a technické místnosti, kde najdete pračku se sušičkou, změkčovač vody a sprchový kout.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem a spižírnou nabízí přímý vstup na terasu se zahrádkou. Master ložnice má vlastní sociální zařízení s WC, sprchovým koutem a umyvadlem. Dům má dále dvě dětské ložnice. Zahrada a terasa poskytují dostatek soukromí a nádherný výhled na hory Říp a Milešovka.

Dům má celkem tři koupelny. Jedna koupelna obsahuje vanu, umyvadlo a WC, druhá koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a WC, a hostinský WC se sprchovým koutem je umístěn v přízemí. Celkem tedy dům nabízí tři WC, dvě sprchy, jednu vanu a tři umyvadla.

V domě je instalována klimatizace v horní části budovy a kuchyňská linka je vybavena spotřebiči. Osvětlení je součástí nabídky. Po dohodě je možné ponechat i nábytek.

Lokalita Stehelčeves nabízí široké možnosti trávení volného času, jako jsou přírodní rezervace, cyklostezky, sportoviště a kulturní akce. Obec je dobře dostupná díky své strategické poloze. Do Prahy 6 se dostanete za 4 minuty jízdy autem, stanice metra linky A – Nádraží Veleslavín je vzdálena 15 minut a stanice metra linky B – Zličín 17 minut. Letiště Václava Havla je pouhých 6 minut jízdy. Outlet POP Airport, včetně zábavního parku Majaland Praha, je vzdálen 5 minut jízdy.

V okolí domu ve Stehelčevsi najdete restaurace, obchody se smíšeným zbožím, poštu, knihovnu, mateřskou a základní školu, kulturní dům a ordinaci. Přímo v areálu resortu se nachází dětské hřiště. Další dětské hřiště, fotbalové, nohejbalové a basketbalové hřiště jsou v pěší vzdálenosti. V roce 2023 byla ve Stehelčevsi otevřena moderní nákupní zóna s obchody jako BILLA a McDonald’s.

Cena tohoto rodinného domu je 7.900.000 Kč plus právní servis a provize realitní kanceláře.

Pro více informací a možnost prohlídky kontaktujte makléře nebo vyplňte formulář níže. Prohlídky jsou možné i o víkendu. Rádi se vám budeme věnovat!

Parametry domu

Cena
7 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
U Hřiště, Stehelčeves
ID
36971
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
116 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
201 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Department #2 Sales

Department #2 Sales

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Stehelčevsi?

Podobné nemovitosti