Prodej rodinného domu, Starý Bydžov, 246 m2 (ID: 2028879)

Starý Bydžov, okres Hradec Králové

5 195 000 Kč HYPOTÉKA od 24 758 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize RK)

Exkluzivní partneři v Starém Bydžově

Informace k domu

Rodinný dům 246 m²

Nabízím k prodeji atraktivní rodinný dům ve Starém Bydžově s dispozicí 5+1. Dům se nachází v klidné ulici s prostorným pozemkem o výměře 2 253 m² (vč. zastavené plochy). V zahradě se nachází několik drobných staveb (kůlna, chlév, holubník apod. ). Rodinný dům nabízí možnost rozdělení na dvě bytové jednotky s odděleným přístupem. Vytápění nemovitosti zajišťuje plynový kotel Dakon. Zároveň jsou v přízemí k dispozici nová kamna jako možnost přitápění.

Odpady jsou svedeny přes dvoukomorový septik s přepadem do obecní kanalizace. Půda má dostatečný prostor a světlou výšku pro vytvoření půdní vestavby. Celý dům je podsklepen, díky čemuž získáte dalších 70 m² úložného prostoru v suterénu. K objektu náleží garáž s výměrou 21 m². Nad garáží je ve stejné výměře pochozí terasa.

V centru Starého Bydžova je k dispozici hospoda, obchod s potravinami Hruška, obecní knihovna, pošta a autobusová zastávka. Autobusem se lze dostat do Jičína, Hradce Králové, Nového Bydžova, Kopidlna, Městce Králové a Běrunic. Starý Bydžov je vzdálen pouze 2,5 Km od Nového Bydžova, 12 Km od Chlumce nad Cidlinou, 17 Km od nájezdu na dálnici D11, 28 Km od Hradce Králové, 75 Km od Prahy.

Nemovitost je volná dle domluvy s majiteli. V případě potřeby Vám zajistím nejvýhodnější financování. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
5 195 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize RK
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Starý Bydžov, okres Hradec Králové
ID
305-NP00510
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
246 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
156 m2
Plocha nemovitosti
2253 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Infinity

Masarykovo náměstí 392/14, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Ing. Robert Svoboda

Ing. Robert Svoboda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Starém Bydžově?

Podobné nemovitosti