Prodej rodinného domu, Divec, 105 m2

Divec

9 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 942 Kč /za měsíc

(Cena ve variantě bez interiéru s pozemkem, provizí, DPH a právního a technického servisu)

Exkluzivní partneři v Divci

Informace k domu

Oblíbený dvojpodlažní rodinný dům se sedlovou střechou. Rodinný dům na klíč 4+kk (105 m2) v obci Divec. Ve spolupráci s firmou Haas Fertigbau s.r.o. nabízíme výstavbu rodinného domu, který se bude nacházet v obci Divec jen 1,5 km od hranice města Hradce Králové. Dům je navržen jako patrový, nepodsklepený se sedlovou střechou. Dům Festivo 3 (4+kk) je dispozičně řešen tak, že ze zádveří ( 4,5 m2) vcházíme jednak do velkého obývacího pokoje s jídelnou a kuchyní ( 31 m2), jednak do šatny (6,6 m2), což je praktickým prvkem hned u zádveří, zároveň vedle zádveří do technické místnosti s wc (5,8 m2). Z obývacího pokoje se po schodišti dostaneme na galerii (2,7m2) ze které jsou zpřístupněny všechny pokoje v patře jako je pokoj (11 m2), ložnice (15,2 m2), druhý pokoj (13 m2) a koupelna (8,5 m2). . Do 8 měsíců od podpisu rezervace můžete bydlet ve svém novém domově na krásném místě se zahradou. Cena zahrnuje výstavbu domu ve variantě bez interiéru se základovou deskou, pozemek s napojením na IS na dům, provizi, DPH a veškerý právní servis. Výstavbu je také možné zrealizovat ve zvoleném stupni dokončení (hrubá stavba, a na klíč). Cena ihned po podpisu je zafixovanná a neměnná, tudíž nehrozí žádné navýšení ceny. Nízkoenergetická dřevostavba (novostavba) na klíč s důrazem na poctivou kvalitu použitých materiálů a provedených prací. Možnost klientských změn. Cena zahrnuje pozemek, výstavbu domu ve zvoleném stupni dokončení včetně základové desky a napojení na inženýrské sítě. Právní servis je již obsažen v ceně. V ceně na klíč je již zahrnuto i tepelné čerpadlo. Záruka na stavbu 30 let!
Obec Divec se nachází na klidném místě jen 1,5 km od konce Hradce Králové – Slatiny. Jedná se o klidné bydlení s dobrou dostupností do krajského města Hradce Králové kam jezdí z obce i MHD.



Parametry domu:



Dispozice: 4+kk

Typ domu: Nízkoenergetická dřevostavba - patrový dům

Zastavěná plocha: 71 m2

Podlahová plocha: 105 m2

Doba dokončení: 8 měsíců od rezervace





Dům je možné dostavět v různém stupni dokončení. Cena zahrnuje pozemek, výstavbu domu ve zvolené stupni dokončení včetně základové desky a napojení na inženýrské sítě. Právní servis je již obsažen v ceně. Součástí ceny je plně připravený pozemek k výstavbě domu včetně přípojek elektrické sítě, odpadu a vodovodního řádu.





Dům bez interiéru před dokončením: 9 850 000 Kč (cena včetně pozemku)



Pro více informací volejte makléře nabídky.



S financováním Vám velmi rádi pomůžeme.



Vizualizace domu, zvýraznění pozemku a uvedené informace mají orientační charakter.

Parametry domu

Cena
9 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena ve variantě bez interiéru s pozemkem, provizí, DPH a právního a technického servisu
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Divec
ID
197-NP04821
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
105 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
71 m2
Plocha nemovitosti
785 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Magnum

RE/MAX Magnum

Banskobystrická 819/52, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Pavel Mareš

Bc. Pavel Mareš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Divci?

Podobné nemovitosti