Prodej rodinného domu, Malonty, 179 m2 (ID: 2026986)

Malonty, okres Český Krumlov

Exkluzivní partneři v Malontech

Informace k domu

Prodej rodinného domu se zahradou, Malonty

Proxima Reality nabízí k prodeji rodinný dům s udržovanou zahradou v obci Malonty nedaleko Kaplice. Celková plocha pozemku včetně zastavěné plochy činí 1.026 m². Rodinný dům sestává z obytného přízemí, zvýšeného patra s ložnicemi a technického zázemí v suterénu.

Přízemí je dispozičně řešeno následovně: velký obývací pokoj spojený s jídelnou, odkud se vychází na zastřešenou terasu orientovanou do zahrady. V přízemí dále oddělená kuchyň, spíž, samostatné WC. Ve zvýšeném patře se nachází tři oddělené pokoje, koupelna s toaletou a balkon orientovaný do zahrady. V suterénu umístěna prádelna se sušárnou, sklep, technická místnost, původní uhelna a garáž.
Suterén je možno využít po přebudování jako ateliér nebo dodatečný prostor pro bydlení (např. garsonka).

Rozhlehlá zahrada se nachází za domem, je zde zděný zahradní dům s krbem, dále přístřešek pro letní posezení a sklad nářadí. Zahrada poskytuje klid a soukromí v zeleni; je navíc pěkně osluněna (jihozápadní orientace) a má výhled na kostel.

Vytápění domu je zajištěno novým tepelným čerpadlem, záložním zdrojem je elektrokotel. K dispozici jsou i lokální krbová kamna na dřevo v obývacím pokoji. Ohřev vody bojlerem. Okna plastová trojskla. Střešní krytina zánovní betonová. Dům je napojen na kanalizační a vodovodní řad.

Jedná se o pěkné místo pro bydlení, v obci Malonty je základní škola, mateřská škola, obchod, hostinec. Vzdálenost do spádové Kaplice 9 km.
Pro více informací kontaktujte makléře zakázky.

Parametry domu

Cena
6 950 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Malonty, okres Český Krumlov
ID
N00189
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
179 m2
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
148 m2
Plocha nemovitosti
1026 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Ing. Martina Malagová

Ing. Martina Malagová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Malontech?

Podobné nemovitosti