Prodej rodinného domu, Malonty - Meziříčí, 150 m2

Malonty, Meziříčí

7 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 173 Kč /za měsíc

(Dohoda možná. Cena včetně právního servisu a provize RK.)

Exkluzivní partneři v Malontech

Informace k domu

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu - bývalé zemědělské usedlosti, s garáží a zahradou, Meziříčí - Malonty.

Jedná se o bývalou zemědělskou usedlost, která prošla v nedávné době kompletní modernizací. Tzn. po stránce technické momentálně bez nutných investic. Nová je krytina, včetně latí, elektroinstalace, topení včetně moderního krbu s výměníkem, nové odpady jsou svedeny do septiku, dále podlahy, omítky, koupelna, kuchyně a další.

Dům sestává z 6-ti obytných místností, z nichž je 5 neprůchozích. Obývák nabízí 29 m², vedlejší pokoj 15,2 m², vzdušná ložnice s přístupem z podesty schodiště, pod kterou se nachází sklep, 29,2 m² a pak v druhém podlaží mezipokoj a dva pokoje o cca 20 m². Dále kuchyň o 32 m² s jídelnou a přípravnou, koupelnu o 4,5 m², garáž s dílnou, sklad, zastřešenou pergolu s krbem a navíc samostatně stojící dvojgaráž.

Na udržované zahradě, ze které je nádherný výhled do okolí, s několika ovocnými stromy je instalován skleník, zvýšené záhony a kotec.

Celková plocha pozemků činní 2.972 m², z toho je cca 300 m² zastavěných. Byt má pak cca 150 m² podlahové plochy plus sklep.

Obec Meziříčí se nachází v malebném koutě jihočeského kraje, na severozápadním okraji Novohradských hor, s velikou možností turistického vyžití. V nedalekých Malontech (2,2 km), pod které Meziříčí spadá, naleznete skvěle fungující základní občanskou vybavenost: školka, škola, obchod s potravinami, pohostinství, koupaliště, sportovní středisko, knihovnu, ordinaci zde má doktor. Dojezdová vzdálenost do Kaplice je 12 km, na hraniční přechod Dolní Dvořiště 15 km, Benešov nad Černou 9 km.

S profinancováním hypotékou vám ochotně pomůže náš finanční specialista.

Komplet foto (85) na stránkách zprostředkovatele dumrealit.cz/kejsar. Ev. číslo: 647863.

Parametry domu

Cena
7 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Dohoda možná. Cena včetně právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Malonty, Meziříčí
ID
648477
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
300 m2
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
2972 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
242 kWh/m2 za rok
Topení
Lokální tuhá paliva
Garáž
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 30 lidí

Prodejce

Jiří Kejšar

Jiří Kejšar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Malontech?

Podobné nemovitosti