Prodej rodinného domu, Tuklaty, 120 m2 (ID: 2001826)

Tuklaty

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Tuklatech

Informace k domu

Rodinný dům Tuklaty, o dispozici 4 + KK

Ve výhradním zastoupení nabízíme zděný rodinný dům v klidné části původní zástavby Tuklat se vzrostlou zahradou zajišťující absolutní soukromí. Pozemek s domem a zahradou má celkem rozlohu 865 m2. Dům má jedno nadzemní podlaží. Užitná plocha domu je 120 m2. Na pozemku se nachází další stavba, která je podsklepená, s užitnou plochou cca 15 m2. V této stavbě je přípojka na 360 V a má tedy všestranné využití, jak např. pro saunu.

Dům je bezbariérový s praktickou dispozicí. Z prostorného obývacího pokoje kuchyňským koutem je přímý vstup na zahradu. V domě jsou tři samostatné ložnice, koupelna se sprchovým koutem, vanou a toaletou a samostatné WC s umyvadlem a předsíň. V domě je dále prostorná technická místnost s regály, kde je též umístěna pračka se sušičkou. Praktické zádveří a povrch terasy je k dokončení. Jinak je dům ve výborném stavu bez potřeby dalších úprav.

Obývací pokoj je orientován na jihovýchod a na jih, dvě ložnice jsou orientovány na východ a jedna ložnice na jih.
V podkroví jsou úložné prostory. Před domem je dlážděná plocha s možností parkování. Parkování je možné i v ulici.

Rozlehlá zahrada má ideální tvar, je zcela nezastíněná okolní zástavbou, orientována na jihovýchod a nabízí absolutní soukromí. Na zahradě se nachází skleník a vyvýšené záhony.

Objekt je napojen na inženýrské sítě vodovodní, kanalizační, rozvody el. proudu jsou provedeny na napětí 380/230V. Dům disponuje též vlastní studnou např. na zalévání.
Vytápění zajišťuje elektrokotel a kamna s akumulační nádrží.

Velkou výhodou je umístění domu v klidné části původní zástavby Tuklat v docházkové vzdálenosti na vlakové nádraží vzdálené 600 m. Vlakem, ve špičce ve čtvrthodinových intervalech, trvá cesta do centra Prahy 29 minut. Komfort jízdy je přitom nesrovnatelný s klasickým MHD.
Škola je vzdálená 200 m od domu. Řada kroužků pro děti je v místě, navíc 3,7 km od domu jsou Úvaly, kde se nachází MDDM s velmi širokou nabídkou mimoškolních aktivit, Skaut, ZUŠ, další sportovní kroužky atd.

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Tuklaty
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
865 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SLAVIA reality

Revoluční 762/13, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Mgr. Eva Špačková

Mgr. Eva Špačková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tuklatech?

Podobné nemovitosti