Prodej rodinného domu, Tuklaty, Úvozová, 100 m2

Úvozová, Tuklaty

3 458 850 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 484 Kč /za měsíc

(nejnižší podání)

Exkluzivní partneři v Tuklatech

Informace k domu

Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce menší rodinný domek, který zaujme nejen svojí útulností, ale také polohou a okolím v Tuklatech. Mohlo by se zdát, že rodinný dům, který má dispozici 2+1 vám toho mnoho nenabídne, ale opak je pravdou. Celková užitná plocha je přibližně 100 m2, a to včetně využívaného podkroví a částečného podsklepení. V přízemí (cca 67 m2) se nachází kuchyně s jídelním stolem, obývací pokoj, vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem a vchod na zahradu s terasou. V patře je potom jeden velký prostor, který byl využíván jako dětská herna a ložnice. Je zde nižší strop a k plnohodnotnému využívání je připraven projekt, který počítá se zvednutím krovu. Celkový úložný prostor domu zajišťují vestavěné skříně a doplňuje jej malý zahradní domek, který je umístěn na oploceném pozemku. Zahrada má výměru 217 m2 (vč. plochy zastavěné), ale nabídne i tak hezké posezení a umístěné menšího bazénku. Parkování je možné přímo u domu. Nemovitost je napojena na kanalizaci, elektřinu a vodu z vodovodního řádu (ohřev vody řešen el. bojlerem). Na pozemku je i vlastní studna, ale využívá se pouze k zalévání zahrádky. Teplo je řešeno el. kotlem, ale milovníky tradičního vytápění určitě nadchne možnost zřízení krbu či kamen, protože dům má komín (aktuálně nevyužívaný, ale vyvložkovaný). Dům bude v době prodeje vyklizen, zůstane kuchyňská linka s varnou deskou, digestoří, troubou a myčkou, lednice, manželská postel, vestavěné skříně, TV komoda. V domě je zaveden kamerový systém. Pokud vás nemovitost stále nepřesvědčila, možná vás zláká právě jeho umístění. Hned u domu se nachází dětské hřiště. Vlaková zastávka je od domu asi 10 min chůze a za 30 min jím dojedete do PHA. Kousek se vzdálená MŠ a ZŠ, potraviny, fotbalové hřiště. Obec nabízí základní občanskou vybavenost, ale i bohatý kulturní program a zábavu. Pořádá se zde například pouť, koncerty a další pravidelné akce obce. Milovníci přírody a zejména cyklistiky si přijdou také na své, protože zde vedenou nové trasy na Břežany. Nejbližší doktor a pošta či supermarkety jsou v nedalekém Českém Brodě (cca 8 km) a v Úvalech. Zástavní právo smluvní, které na nemovitosti vázne, se nebude týkat nového majitele. Pro více informací nás kontaktujte.

Elektronická aukce se bude konat dne: 10.10.2024 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb.
Více informací na: https://www.e-drazby.cz/index.php?obj=&dd=MzQ1MzI=

Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav nemovitosti s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce.

Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí.

GPS: 50.083208076, 14.771844649

Organizovaná prohlídka se na této nemovitosti bude konat 3.10.2024 v 16:00 hodin. Na prohlídku je nutné se předem nahlásit aukčnímu specialistovi, nejpozději den před konáním prohlídky.

Pro další informace volejte zástupce aukční společnosti - Ing. Petra..

Parametry domu

Cena
3 458 850 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
nejnižší podání
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Úvozová, Tuklaty
ID
501AD24655S
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
217 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tuklatech?

Podobné nemovitosti