Prodej rodinného domu, Jeseník nad Odrou, 148 m2

Jeseník nad Odrou

7 987 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 064 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Jeseníku nad Odrou

Informace k domu

Moderní a velkorysý prostor v nově zrekonstruovaném domě. Je ideální volbou, pokud jste nároční na životní standard, ale zároveň oceníte klid, zahradu a dostupnost přírody.

Pár důležitých informací ve zkratce:

- dispozice 4+kk a 148 m2 podlahové plochy
- dvě samostatné koupelny
- ložnice s velkou šatnou
- aktuálně po celkové rekonstrukci
- privátní předzahrádka a vlastní zahrada za domem
- vlastní parkovací místa před domem

Jedná se o prodej přízemní části rodinného domu v Jeseníku nad Odrou, který je aktuálně po celkové rekonstrukci. V domě vznikly pouze dvě nadstandardní jednotky, je zajištěno parkování i užívání zahrady.

Dům je dispozičně řešený jako 4+kk, z předzahrádky je přístupná ještě další velká místnost, kterou můžete využívat jako pracovnu. Všechny pokoje jsou neprůchozí, k dispozici budete mít hned dvě koupelny. Z ložnice je vstup do velké praktické šatny a soukromé koupelny. Celková podlahová plocha bytu je 148 m2, což dnes nemá spousta moderních novostaveb.

Při rekonstrukci se nijak nešetřilo, záměrem bylo připravit opravdu nadstandardní bydlení. Kuchyně a veškerý vestavný nábytek byl připraven bytu na míru zkušeným stolařem. Dům je vytápěn elektrickým podlahovým topením, ohřev teplé vody ve vlastním bojleru.

Přímo z obývacího prostoru se dostanete na předzahrádku s vyvýšenou terasou (celkem 160 m2), ideální místo pro venkovní setkávání s rodinou, grilování. K dispozici budete mít také klasickou zahradu (102 m2), která bude pouze vaše. Pro skladování zahradní techniky a dalších věcí můžete využívat vedlejší přístavbu.

Jeseník nad Odrou je ideální místo, pokud oceníte klid, čistý vzduch a přírodu. Zároveň však budete v dostupnosti všech větších měst (Ostrava je po dálnici cca 35 min. jízdy). V obci funguje mateřská i základní škola (zhruba 2 min. chůze mimo hlavní cestu), obchod, který je jen 200 m od domu, je zde i vlaková stanice.

Pokud vás tohle všechno zaujalo, rád vás přivítám na osobní prohlídce. Na setkání se těší Michal Hrubý, privátní realitní makléř.

Parametry domu

Cena
7 987 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 7. 2024
Adresa
Jeseník nad Odrou
ID
N00177
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
148 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
262 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 49 lidí

Prodejce

Michal Hrubý

Michal Hrubý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jeseníku nad Odrou?

Podobné nemovitosti