Prodej rodinného domu, Jeseník nad Odrou, 177 m2

Jeseník nad Odrou

7 967 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 968 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Jeseníku nad Odrou

Informace k domu

Moderní, velkorysý a harmonický. Takhle jednoduše bych popsal tento netradiční, ale zároveň až luxusní rodinný dům.

Pár důležitých informací ve zkratce:

- dispozice 5+kk a 177 m2 podlahové plochy
- dvě samostatné koupelny
- ložnice s nadstandardně velkou šatnou
- aktuálně po celkové rekonstrukci
- soukromá zahrada cca 1.400 m2
- vlastní parkovací místa před domem

Jedná se o prodej horního patra rodinného domu v Jeseníku nad Odrou, který je aktuálně po celkové rekonstrukci. V domě vznikly pouze dvě nadstandardní jednotky, je zajištěno parkování i užívání zahrady.

Tento dům je dispozičně řešený jako 5+kk, jeden z pokojů se nachází v půdní vestavbě (ideální pracovna nebo místo, kde chcete mít skutečně klid). Všechny pokoje jsou neprůchozí, k dispozici budete mít hned dvě koupelny. Jedna moderní a praktická, ta druhá velká a nebojím se říct, že luxusní. Ložnice má navíc vstup do nadstandardně velké šatny (17 m2), která je plně připravena k použití.

Při rekonstrukci se nijak nešetřilo, záměrem bylo připravit opravdu nadstandardní bydlení. Kuchyně a veškerý vestavný nábytek byl připraven bytu na míru zkušeným stolařem. Dům je vytápěn elektrickým podlahovým topením, ohřev teplé vody ve vlastním bojleru. Z chodbu budete mít přístup do menší technické místnosti, která může sloužit jako komora pro skladování věcí.

Z obývacího pokoje s kuchyní se dostanete na vlastní zahradu, která má téměř 1.400 m2. Část u domu již byla upravena a může sloužit k venkovnímu posezení, zbytek zahrady si upravíte podle svých potřeb. Jsou zde vzrostlé ovocné stromy a pokud máte děti, tak oceníte, že mají si kde hrát. Zahradní techniku a dalších věci můžete skladovat v připravené vedlejší přístavbě.

Před domem budete mít vyhrazené parkovací stání pro dvě auta a pod schodištěm místnost, kde můžete dát kočárek či další věci, které nepotřebujete vynášet do bytu.

Jeseník nad Odrou je ideální místo, pokud oceníte klid, čistý vzduch a přírodu. Zároveň však budete v dostupnosti všech větších měst (Ostrava je po dálnici cca 35 min. jízdy). V obci funguje mateřská i základní škola (zhruba 2 min. chůze mimo hlavní cestu), obchod, který je jen 200 m od domu, je zde i vlaková stanice.

Možná jste právě teď našli svůj nový domov. Rád vás v něm přivítám podívat osobně. Těším se setkání. Michal Hrubý, privátní realitní makléř.

Parametry domu

Cena
7 967 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 7. 2024
Adresa
Jeseník nad Odrou
ID
N00178
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
177 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1400 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 50 lidí

Prodejce

Michal Hrubý

Michal Hrubý

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jeseníku nad Odrou?

Podobné nemovitosti