Prodej bytu 3+1, Železný Brod, Jiráskovo nábřeží, 85 m2

Jiráskovo nábřeží, Železný Brod

3 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 156 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK a právního servisu.)

Exkluzivní partneři v Železném Brodě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Útulný a slunný byt 3+1 s nádherným výhledem na řeku Jizeru a do zeleně!

Hledáte nové bydlení v malebném prostředí, kde se snoubí klid přírody s veškerou občanskou vybaveností? Pak je tento útulný a slunný byt 3+1 o výměře 73 m² s fantastickými čtyřmi lodžiemi (celkem 12 m²) právě pro vás! Nachází se v kouzelném městě Železný Brod a nabízí nepřeberné množství výhod.

Byt je orientován na jihovýchod, což zajišťuje dostatek přirozeného světla po celý den. Užijte si krásné výhledy na řeku Jizeru a okolní zeleň z pohodlí lodžií, které jsou po rekonstrukci. Byt je ve velmi dobrém stavu s udržovaným umakartovým jádrem, plastovými okny a venkovními rolovacími žaluziemi na oknech. Byt byl průběžně rekonstruován. Ve většině pokojů jsou nové krytiny podlah a nové dveře. V pokoji a na chodbě najdete praktické vestavěné skříně a komoru/šatnu s policemi, což poskytuje dostatek úložného prostoru. Při změně dispozice kuchyně a koupelny můžete vytvořit něco jedinečného a přizpůsobit si bydlení podle svých představ.

Součástí bytu je i sklepní koje, která nabízí další úložné možnosti. Navíc je ihned možné dojednat odkup zahrádky v nedaleké zahrádkářské kolonii, což je ideální pro milovníky zahradničení nebo jako prostor pro relaxaci. V budoucnu je také možné dojednat odkup garáže v těsné blízkosti domu.

Pokud jde o lokalitu, Železný Brod je malebné město s bohatou historií a přátelskou komunitou. Leží v srdci Českého ráje a nabízí nádherné přírodní scenérie, jako jsou pískovcové skalní útvary, hluboké lesy a křišťálově čisté řeky. Město je dobře dostupné jak autem, tak veřejnou dopravou.

V blízkosti najdete vše, co potřebujete – školy, obchody, restaurace i kulturní vyžití. Pro milovníky sportu a přírody je zde řada možností – turistika, cyklistika, vodní sporty na řece Jizeře nebo lyžování v nedalekých horách. Železný Brod je také známý svou sklářskou tradicí a pravidelně hostí různé kulturní akce, jako jsou výstavy, koncerty a tradiční trhy.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijeďte se podívat na svůj nový domov v Železném Brodě!

Pro více informací a prohlídku bytu nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
3 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právního servisu.
Aktualizováno
11. 7. 2024
Adresa
Jiráskovo nábřeží, Železný Brod
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
85 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Mikeš s.r.o.

Reality Mikeš s.r.o.

Proseč pod Ještědem 79, Proseč pod Ještědem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Stanislav Mikeš

Stanislav Mikeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Železném Brodě?

Podobné nemovitosti