Prodej bytu 3+1, Rádlo, 78 m2

Rádlo

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc

(Cena obsahuje kompletní servis, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Rádlu

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Hledáte nový domov v klidné a malebné obci, který vám nabídne dostatek prostoru a zároveň komfort pěkného bydlení? Právě jste ho našli! Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi prostorný byt 3+1 v 1.NP o velikosti 78,7 m2, který se nachází v bytovém domě na okraji obce Rádlo.

Dispozice bytu a vybavení:
Tento světlý a dobře dispozičně řešený byt je plně vybavený. Nabízí tři prostorné pokoje, které čekají na vaše nápady a kreativitu. Kuchyně je prakticky propojena s jídelní částí, kde budete rádi trávit společné chvíle s rodinou. Byt je vytápěn plynovým kotlem (napojeným na termostat), který zároveň zajišťuje ohřev teplé vody.
Velkou výhodou jsou 3 samostatné sklepy o celkové ploše 9,15 m2, které vám poskytnou dostatek úložného prostoru pro vaše potřeby. Aktuálně největší sklep je využívaný jako prádelna a sušárna, takže v bytu se vyhnete vlhkosti ze sušení prádla.

Venkovní prostory a parkování:
Součástí prodeje je také část ze společné zahrady, která je ideálním místem pro odpočinek, grilování s přáteli či pěstování vlastní zeleniny. K bytu patří dvě parkovací místa přímo před domem, takže s parkováním nebudete mít žádné starosti.

Výjimečnosti obce Rádlo
Rádlo je velmi klidná obec, která kombinuje vesnický život s výhodami městské infrastruktury. V blízkosti bytu najdete veškerou občanskou vybavenost – mateřská a základní škola 1-5 třída. Zastávka autobusu, která vám zajišťuje snadnou dostupnost do blízkého Jablonce nad Nisou i Liberce. Potraviny jsou vzdálené 6 min. (autem) do nedalekých Jeřmanic nebo na větší nákup do Kauflandu v Jablonci nad Nisou taktéž 6 min.

Obec je obklopena krásnou přírodou, která přímo vybízí k procházkám, cyklovýletům nebo relaxaci v nedalekých lesích. Oblíbenou destinací je Kiosek Milíře (přes louku cca 1 km), po silnici 2,3 km. Rádelské koupaliště je vzdálené 1 km. Navíc, díky dobré dopravní dostupnosti, jste za pár minut ve městě, kde můžete využít všechny služby a zábavu, kterou město nabízí.

Tento byt je ideální volbou pro rodiny, které hledají pohodlné bydlení v klidném prostředí s dobrou dostupností do města. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči, že právě tento byt může být vaším novým domovem!


Pokud nemáte našetřené finanční prostředky, nemusíte se obávat. Rádi vám zajistíme financování s nejvýhodnějšími podmínkami na trhu.

Pro více informací a prohlídku bytu nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena obsahuje kompletní servis, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Náklady na bydlení
5000 Kč/měs
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Rádlo
ID
00100
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
78 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
78 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petr Brychcí

Petr Brychcí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Rádlu?

Podobné nemovitosti