Prodej rodinného domu, Staré Ždánice, 166 m2

Staré Ždánice, okres pardubice

3 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 297 Kč /za měsíc

(informace o ceně na vyžádání)

Exkluzivní partneři v Starých Ždánicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům v obci Staré Ždánice. Koncový řadový dům je v původním stavu, k rekonstrukci. Dům je pronajat, je možno v tomto nájemním vztahu pokračovat. Dispozice: předsíň, hala, z které se vchází do obývacího pokoje s lodžií s výhledem do zahrady, kuchyň, WC . Po schodech z haly vystoupáme do patra s dalšími 3 obytnými místnostmi, z toho jedné s lodžií, koupelny, WC a menší technické místnosti. Okna jsou dřevěná špaletová. Vytápění zajišťují krbová kamna na tuhá paliva, stávající radiátory se nepoužívají. Komín společný pro dva domy. Odpad sveden do jímky, odtud přečerpán do veřejné kanalizace. Součástí domu je vodárna, voda je ze studny, společné pro všechny 4 řadové domy. Ohřev vody řeší elektrický bojler. Výhodou domu je garáž a sklep pod domem s přístupem na zahradu o ploše 437 m2 s jezírkem. Další parkování před domem na společné komunikaci, podíl součástí nabídky k prodeji.
První písemná zpráva o obci pochází z roku 1339. Obec se nachází v nadmořské výšce 227 metrů. Je zde pošta, ZŠ, MŠ, Obecní hospoda, BUS. Vzdálenost měst : Pardubice 16 km, Hradec Králové 15 km, Lázně Bohdaneč 7 km, Praha 102km.
Prohlídka možná po dohodě.

Parametry domu

Cena
3 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
informace o ceně na vyžádání
Aktualizováno
22. 10. 2024
Adresa
Staré Ždánice, okres pardubice
ID
882543
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
249 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
83 m2
Podlahová plocha
166 m2
Plocha nemovitosti
131 m2
Plocha nebytových prostor
83 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Jímka
Voda
Místní zdroj vody
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Stanislava Horáková

Stanislava Horáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Starých Ždánicích?

Podobné nemovitosti