Pronájem kanceláře, Brno - Trnitá, Dornych, 397 m2

Dornych, Brno, Trnitá

110 354 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 3,5 €/m2/měsíc + měřená spotřeba energií)

Exkluzivní partneři v Brně

Informace k nemovitosti

Pronájem samostatného kancelářského patra o ploše 397 m² v širším centru Brna

Bez realitního poplatku nabízíme pronájem kancelářského patra v administrativní budově v business parku Ponávka.

Prostory mají plochu 397 m², jsou již rozdělené na jednotlivé kanceláře a v rámci patra k nim náleží oddělené toalety pro muže a ženy. Dispozici prostor lze v případě potřeby klienta flexibilně měnit. Kanceláře mají otevíratelná okna, zátěžové koberce, internet vedený optickým kabelem, v budově je recepce, ostraha, přístup 24/7, možnost parkování.

Business Park Ponávka nabízí kanceláře v moderních budovách s prémiovým standardem stejně jako v renovovaných a historických objektech, ale také skladové-výrobní prostory, showroomy, a ubytování pro studenty a mladé profesionály. Lokalita je dostupná MHD, nachází se nedaleko autobusového a vlakového nádraží a funguje zde restaurace a kavárna. Zároveň si díky zeleným plochám a protékající řece zachovává otevřený a klidný ráz.

Volné ihned.

Rádi Vám bezplatně sestavíme přehled brněnských kancelářských prostor dle Vašich představ, pro více informací kontaktuje makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
110 354 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby 3,5 €/m2/měsíc + měřená spotřeba energií
Aktualizováno
22. 10. 2024
Adresa
Dornych, Brno, Trnitá
ID
00059
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
397 m2
Lokalita objektu
Centrum obce

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SPHEREAL s.r.o.

Renneská třída 417/41, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Tomáš Petrželka

Tomáš Petrželka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Brně?

Podobné nemovitosti