Prodej rodinného domu, Dříteč, 136 m2

Dříteč

Exkluzivní partneři v Dřítči

Informace k domu

Prodej RD 4+kk, 136m², Dříteč

Hledáte bydlení v klidné lokalitě v blízkosti obou krajských měst Hradce Králové a Pardubic? Dovolujeme si vám nabídnout k prodeji RD 4+kk, 136m², na pozemku o celkové výměře 1024m², který se nachází v obci Dříteč. Zděný přízemní bungalov byl kolaudovaný v roce 2008 a majiteli byl navržen tak, aby v něm byl dostatečný komfort pro rodinu a současně i dost úložného místa.
Dům má samostatné vstupy do místností a klidová zóna je oddělena chodbou. Po vstupu do domu se ocitáme v zádveří, kde vpravo vejdeme do šatny. Zádveří je oddělené dveřmi a na ně navazuje chodba.
Z chodby vpravo je vstup do technické místnosti. Zde je umístěný kondenzační plynový kotel a také příprava pro centrální vysavač a centrální zabezpečovací systém. Dále je vstup na WC. Z chodby vejdeme do prostorného obývacího pokoje, s celkovou výměrou 48,50m², který je spojený s kuchyní a jídelnou a v kuchyni je k dispozici spíž. Na obývací pokoj navazuje vstup na terasu, která je spojená s pozemkem.
V levé části domu jsou umístěny 3 pokoje se samostatnými vstupy, dále šatna a koupelna. Ta je osazena vanou. V ložnici a dětských pokojích majitelé v roce 2023 nechali položit novou vinylovou podlahovou krytinu. V obývacím pokoji je plovoucí dřevěná podlaha z roku 2016. V ostatních místnostech je dlažba.
Vytápění je řešeno pomocí plynového kondenzačního kotle s rozvody do podlahového vytápění. V ložnici a dvou dětských pokojích jsou radiátory. V obývacím pokoji jsou k dispozici také krbová kamna.
Dům je zateplený polystyrenem. Střecha má betonové tašky a je zateplena vatou. Plastová okna mají dvojskla. Dům má pochozí půdu, s dostatečným úložným prostorem. Dům je napojený na obecní kanalizaci a také obecní vodu. Okolo domu je drenáž a dále na pozemku jsou drenážní svody s odtokovými kanálky.
Průkaz energetické náročnosti budovy zatím není k dispozici a bude dodán k prodeji domu. Proto v souvislosti s vyhláškou, uvádíme náročnost G.
Na pozemku je vybudovaný přístřešek pro parkování dvou aut. Na zatravněném pozemku se nachází částečně zapuštěný bazén a v zadní části je umístěný zahradní domek. Pozemek má již vzrostlou vegetaci, která poskytuje rodině dostatečné soukromí.
V Dřítči je mateřská školka, základní škola 1. stupeň, fotbalové hřiště a v blízkosti se nachází vyhlášený golfový resort s wellnesem.
Budeme se na vás těšit při prohlídce domu.

Parametry domu

Cena
11 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 10. 2024
Adresa
Dříteč
ID
143
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
136 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
171 m2
Plocha nemovitosti
1024 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lenka Jandíková

Lenka Jandíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dřítči?

Podobné nemovitosti