Prodej rodinného domu, Telč - Telč-Štěpnice, Štěpnická, 338 m2

Štěpnická, Telč-Štěpnice

7 690 000 Kč HYPOTÉKA od 36 648 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Exkluzivní partneři v Telči

Informace k domu

Prodej rodinné domy, 338 m² - Telč-Štěpnice

Nabízím k prodeji rodinný dům s velkým investičním potenciálem o celkové podlahové ploše 376 m². Dům se nachází v klidné části Telče, nedaleko historického centra, a jeho zahrada má přímý přístup ke Štěpnickému rybníku.

Celková výměra pozemků činí 2 339 m², z toho 709 m² tvoří pozemek s domem a dalších 1 653 m² zahrada, která je ideální pro stavbu dalšího rodinného domu, bytového domu nebo ubytovacího zařízení. Tato nemovitost nabízí unikátní příležitost – současné tři bytové jednotky lze pronajímat a přitom si postavit nový dům, nebo rozšířit portfolio investičních nemovitostí.

Dům se skládá ze tří bytových jednotek. V přízemí se nachází byt 1+kk o velikosti 34 m², dále průjezd s možností parkování, dílna, starší pokoj sloužící jako sklad a schodiště. V patře najdeme druhou bytovou jednotku 4+1 s podlahovou plochou 130 m² a třetí bytovou jednotku 2+1 o ploše 74,5 m², ke které patří terasa o velikosti 12 m².

Na dvoře se nachází studna, která je k dispozici pro závlahu zahrady, další parkovací krytá stání a hospodářská budova.

Telč je malebné historické město zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO, známé svým renesančním náměstím s barevnými měšťanskými domy a překrásným zámkem. Nachází se na rozhraní Čech a Moravy a nabízí jedinečnou atmosféru klidu a pohody, která přitahuje návštěvníky z celého světa. Telč je obklopena rybníky a zelenými parky, což z ní činí ideální místo pro relaxaci i aktivní život. Město zároveň poskytuje veškerou občanskou vybavenost, včetně škol, obchodů, restaurací a kulturních zařízení, a nabízí vynikající dopravní dostupnost do okolních měst.

Díky výjimečné lokalitě a dostupnosti k přírodě i centru města je tento dům ideální jak pro rodinné bydlení, tak jako investiční příležitost. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací.

Parametry domu

Cena
7 690 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
21. 10. 2024
Adresa
Štěpnická, Telč-Štěpnice
ID
100108
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
338 m2
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
709 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Klimčík

Petr Klimčík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Telči?

Podobné nemovitosti