Pronájem bytu 3+kk, Hlučín, Ostravská, 120 m2 (ID: 2111335)

Ostravská, Hlučín

19 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(měsíční poplatky elektřina, plyn, kabelová televize)

Exkluzivní partneři v Hlučíně

Informace k bytu

Pronájem bytu

Se souhlasem majitele Vám nabízím k pronájmu nadstandardní pěkný byt 3+kk s balkonem o rozměrech 120m² na ulici Ostravská v centru Hlučína, na náměstí. Byt prošel pečlivou rekonstrukcí a je tvořen prostorným obývacím pokojem spojeným s rohovou bílou kuchyní. Podlahy pokrývá světlý koberec a v kuchyňské části je plovoucí podlaha. V samostatných pokojích je rovněž plovoucí podlaha. Ze vstupní chodby se vstupuje do samostatné a prostorné koupelny s sprchovacím koutem a do místnosti s WC, kde je umístěn plynový kotel. V koupelně i v místnosti WC se nachází dlažba s obklady.
Byt se nachází přímo v centru města a je zde veškerá dostupnost občanské vybavenosti. Parkování je možné na hlavním náměstí nebo za domem (dle podmínek města).
Nájemné činí 19.000,- Kč + zálohy na energie (elektřina, plyn, kabelová televize), kauce činí 2x nájemní částka a provize za zprostředkování nájmu bytu.
Byt je volný a ihned k nastěhování.
Doporučuji prohlídku a ráda Vás nemovitostí provedu.

Parametry bytu

Cena
19 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
měsíční poplatky elektřina, plyn, kabelová televize
Aktualizováno
21. 10. 2024
Adresa
Ostravská, Hlučín
ID
0001
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Barbora Dudová

Ing. Barbora Dudová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Hlučíně?

Podobné nemovitosti