Prodej rodinného domu, Praha - Strašnice, Nad kapličkou, 212 m2

Nad kapličkou, Praha 10, Strašnice

25 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 123 432 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Exkluzivní partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k domu

Rodinný dům v klidné části Strašnic.

Prostorný rodinný dům s dispozicí 6+1, je ideálním místem pro rodiny hledající pohodlí, prostor a soukromí. Dům, který byl zkolaudován v roce 2004 disponuje užitnou plochou 212 m², nachází na rovinatém pozemku o velikosti 841 m².

Soukromí a klid jsou zajištěny díky své vynikající poloze. RD stojí v ulici Nad Kapličkou a ze dvou stran je obklopen zelení.


Hlavní přednosti:

Lokalita: klidná část Strašnic
Dispozice rodinného domu: prostorný obývací pokoj s dostatkem světla, samostatná kuchyň s úložným prostorem, 4 ložnice, 3 koupelny, šatna a technická místnost.

Dřevostavba na pozemku: zastřešené parkovací stání pro 2 vozy (36 m²), letní byt, dílna a sklad – ideální pro hobby nadšence a všechny, kdo potřebují prostor pro své aktivity.

Dům se vyznačuje velmi nízkými měsíčními náklady. Teplo je zajištěno plynovým kotlem, ohřev vody bojlerem a solární panely efektivně snižují náklady na elektrickou energii. PEN B je v řešení.

Dále na pozemku najdete tři retenční nádrže o celkovém objemu 8 000 m³, které nejen že pomáhají s hospodařením s vodou, ale také přispívají k ekologickému životnímu stylu.

Místo, kde se dům nachází, je ideální pro rodiny s dětmi – bezpečná a klidná lokalita, kde si můžete užívat přírodu a zároveň mít snadný přístup k veškeré občanské vybavenosti. V docházkové vzdálenosti se nacházejí mateřské školy, základní, střední škola a gymnázium a několik dětských hřišť. Za pár minut dojedete do Lidlu nebo Penny marketu. Zastávka autobusu a tramvaj je nedaleko.

Tento dům nabízí nejen dostatek prostoru, ale primárně klid a soukromí. Je připravený na to, aby se stal vaším novým domovem.

Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo pro domluvení termínu prohlídky.

Těšíme se na vaši návštěvu!

Parametry domu

Cena
25 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
21. 10. 2024
Adresa
Nad kapličkou, Praha 10, Strašnice
ID
64943
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
212 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
168 m2
Podlahová plocha
212 m2
Plocha nemovitosti
841 m2
Plocha zahrady
841 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V, 230V
Plyn
Individuální
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Garáž
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 10?

Podobné nemovitosti