Prodej bytu 3+1, Trutnov - Poříčí, Náchodská, 88 m2

Náchodská, Poříčí

3 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 727 Kč /za měsíc

(Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.)

Exkluzivní partneři v Trutnově

Informace k bytu

Exkluzivní nabídka prodeje samostatné bytové jednotky dispozice 3+1 v osobním vlastnictví, o výměře podlahové plochy 88,7 m2.

Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží domu v zajímavé lokalitě Trutnova - Poříčí, na břehu řeky Úpy, hned vedle cyklostezky propojující městskou část Poříčí s centrem města.

Do bytové jednotky se vstupuje po schodišti ze společné verandy a chodby. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s myčkou, lednicí s mrazákem a dalšími spotřebiči. Vlevo od kuchyně je jeden pokoj a vpravo pak další dva pokoje. Celá bytová jednotka má plastová okna s dvojskly, je bez vybavení nábytkem a po vymalování je připravena k okamžitému nastěhování a bydlení. Koupelna s WC prošla v nedávné době kompletní rekonstrukcí. K této bytové jednotce přináleží terase po celé délce domu a garáž na jedno vozidlo s dílnou o výměře 32,4 m2. V podílovém spoluvlastnictví pak je další prostorná dílna, půda a další prostory domu včetně pozemků. Je zde i možnost převzetí pronájmu další zahrady vedle domu. Lze současně realizovat koupi dalšího bytu 3+1 v 1. NP a vlastnit celý dům. Do budoucna se jeví jako vhodné investovat do zateplení pláště budovy, popř. využití dalších prostor na přestavbu a vznik další bytové jednotky.

Celý dům je napojen na horkovod s rozvody tepla do radiátorů ve všech místnostech. Na zálohách za elektřinu a dodávky tepla platil současný majitel cca 6.000,- Kč měsíčně. Dům je napojen na městský vodovod i kanalizaci.

Do centra okresního města jsou to cca 3 km. V blízké vzdálenosti od domu a bytu je zastávka městské hromadné dopravy nebo také základní škola.

Koupě bytové jednotky nebo celého domu je vhodnou investicí pro drobného řemeslníka či kutila, který chce mít dostatek místa pro svoji činnost a nechce platit drahý nájem za komerční prostory. Podnikání v místě bydliště a v okresním městě má bezesporu své výhody.

Kupní cena za bytovou jednotku a příslušenství činí 3.300.000,- Kč.

Právní služby, úschovu kupní ceny a další rozsáhlé služby RK EVOLUCE jsou pro kupujícího zdarma. Se zajištěním financování Vám rádi pomůžeme. V případě dvou a více vážných zájemců o koupi si prodávající vyhrazuje právo určit cenu a kupujícího formou aukce.

Parametry bytu

Cena
3 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
Aktualizováno
20. 10. 2024
Adresa
Náchodská, Poříčí
ID
OND2446
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
88 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
88 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Zpevněná
Doprava
Vlak, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Topné těleso
Radiátory
Zdroj topení
Ústřední dálkové
Garáž
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dr. Zdeněk  Ondráček

Dr. Zdeněk Ondráček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Trutnově?

Podobné nemovitosti