Prodej rodinného domu, Bezkov, 97 m2

Bezkov

2 249 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 718 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Bezkově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 3+1, který se nachází na okraji malebné obce Bezkov, pouhých 8 minut jízdy od města Znojma. Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody, s možností rekonstrukce podle vlastních představ.

Celková velikost pozemku je 261 m2 a zastavěná plocha je 155 m2. Dům je v původním, avšak velmi dobrém stavu, což poskytuje skvělou příležitost pro kreativní úpravy a modernizaci. Vstup do domu vede přes prostornou chodbu, která zajišťuje pohodlný přístup do všech místností. Dispozice zahrnuje neprůchozí pokoje, což zajišťuje soukromí a pohodlí pro všechny členy rodiny. Obývací pokoj je jedinou průchozí místností.

Koupelna a WC jsou oddělené, což je praktické řešení pro každodenní život. Koupelna je dostatečně prostorná, aby pojala vanu, sprchový kout, pračku a úložné skříňky s umyvadlem. Kuchyně je vybavena spíží, což je velkou výhodou pro uskladnění potravin a kuchyňských potřeb. Jedna z místností byla dříve využívána jako sušárna a nabízí možnost přizpůsobení dle vašich potřeb.

Konstrukce je smíšená, převážně cihlová, s betonovými podlahami, což zajišťuje stabilitu a dlouhou životnost. Vytápění je zajištěno radiátory a ohřev vody plynovým kotlem, což poskytuje efektivní a úsporné řešení. Střecha je původní, ale stále v dobrém stavu, což svědčí o kvalitní údržbě.

K nemovitosti náleží garáž pro jedno auto, která nabízí dostatek prostoru i pro pracovní stůl nebo dílnu. Garáží lze projít přímo na zahradu, která je ideální pro relaxaci, zahradničení nebo jako prostor pro dětské hry. Funkční studna je dalším bonusem této nemovitosti.

Dům má tři sklepy, ten nejmenší je umístěn přímo domě. Druhý, který dostatečně prostorný je v samostatné místnosti sloužící k uložení věcí a jako vstup na zahradu. A třetí sklep, který je největší se nachází přímo na zahradě.

Nemovitost je napojena na všechny inženýrské sítě, včetně elektřiny, plynu a obecní vody. Kanalizace je aktuálně řešena jímkou, avšak je zde možnost snadného napojení na veřejnou kanalizaci, která je vzdálena pouhé 2 metry od zadní části domu.

Celková velikost pozemku je větší o cca 10m2, než je uvedeno v inzerátu a to díky využívané ploše zahrady, která je celá oplocená a tudíž i součástí této nemovitosti (k tomuto podám bližší info po telefonu nebo na prohlídce). Tato nemovitost nabízí jedinečnou příležitost pro vytvoření domova podle vašich snů v klidné a krásné lokalitě.

S výhodným způsobem financování vám rád pomůže náš finanční specialista.

Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.

Parametry domu

Cena
2 249 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Náklady na bydlení
6.150,- Kč
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Bezkov
ID
00193
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
97 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
155 m2
Podlahová plocha
97 m2
Plocha nemovitosti
261 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Jímka
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXAMO

Pražská 1599/19, Znojmo

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adam Osička

Adam Osička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bezkově?

Podobné nemovitosti