Pronájem pozemku, Velešín, Na Humnech, 710 m2

Na Humnech, Velešín

130 000 Kč /za rok Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Roční nájemné 100,000,-Kč, na pozemku si může postavit zájemce halu. Po ukončení nájemní smlouvy vše odstraní z pozemku . )

Exkluzivní partneři v Velešíně

Informace k pozemku

Pronájem ostatní, 710 m², Velešín, ul. Na Humnech

Nabízíme k pronájmu pozemek o rozloze 710 m² v lokalitě města Velešín, konkrétně na adrese Na Humnech. Tento pozemek s parcelním číslem 3152 se nachází v zastavitelném území E1, což z něj představuje místo pro umístění haly nebo jiného komerčního objektu dle potřeb nájemce. Využití pozemku je velmi flexibilní, což umožňuje různé možnosti podnikatelských záměrů. Pozemek je přístupný po obecní cestě, která zajišťuje snadnou dostupnost pro osobní i nákladní dopravu. Na pozemku nejsou v současnosti zavedeny inženýrské sítě jako elektřina ani voda. Vzhledem k tomu, že se pozemek nachází v zastavitelném území, nabízí se příležitost pro využití jiným účelům v souladu s územním plánem. Pronájem je stanoven na dobu jednoho roku, přičemž cena nájmu činí 100.000 Kč. Odměna RK za zprostředkování je stanovena 30.000 Kč. Tato nabídka je ideální pro firmy či jednotlivce hledající prostor pro realizaci krátkodobých projektů, skladovacích kapacit. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře.

Parametry pozemku

Cena
130 000 Kč /za rok
Poznámka k ceně
Roční nájemné 100,000,-Kč, na pozemku si může postavit zájemce halu. Po ukončení nájemní smlouvy vše odstraní z pozemku .
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Na Humnech, Velešín
ID
888522
Stav objektu
Dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
710 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Štěpánka Jůdová

Štěpánka Jůdová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu pozemků (ostatní) v Velešíně?