Prodej pozemku, Jesenice, 7468 m2

Jesenice

6 300 000 Kč HYPOTÉKA od 30 024 Kč /za měsíc

(za nemovitost)

Exkluzivní partneři v Jesenici

Informace k pozemku

Prodej podílu 1/2 stavebního pozemku 7 468 m²

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji id. spoluvlastnický podíl na pozemcích v k. ú. Jesnice u Prahy určené k zástavbě objekty pro bydlení (rodinné domy, bytové či polyfunkční stavby). Dle stávajícího územního plánu, aktualizovaného změnou č. 9, jsou pozemky z části v návrhových plochách BC, SC, KO a ZO, přičemž přibližně ½ jeho výměry je v plochách ZO, tedy ploše ochranné zeleně.

Ze stávajícího územního plánu vyplývá, že plochy (pomineme-li zónu ZO) jsou určené k zástavbě. Na to navazuje i fakt, že se lokalita nachází na západním okraji města Jesenice, na kraji stávajícího sídliště zbudovaného v letech 2011-2012. Konkrétní využití nutno konzultovat s příslušným orgánem územního plánování, resp. stavebním úřadem Města Jesenice.

Pozemky nabízí zajímavou investiční příležitost pro investory hledající střednědobé uložení prostředků. K záměru vznikla historická Smlouva o společném postupu při rozvoji území s vlastníky sousedních pozemků, kdy jednotliví účastníci měli zájem na společném zasíťování a následném prodeji stavebních pozemků. Z důvodu složitých vlastnických vztahů však nedošlo k jejímu naplnění.

Inženýrské sítě se dle dostupných podkladů nacházejí:
1. Vodovodní řad při hranici s pozemkem parc. č. 660/62
2. Jednotná kanalizace při hranici s pozemkem parc. č. 660/62
3. Elektřina: trafostanice vzdálená cca 40 m, kapacita neznámá.
4. Plyn není dostupný, resp. vzdálen přibližně 150 m

Při západní straně zájmového území je plánován obchvat města Jesenice, který je momentálně ve fázi územního řízení. V předmětném řízení podali vlastníci pozemků námitky, o těch doposud nebylo rozhodnuto.

V rámci výstavby je plánováno umístění retenční nádrže na pozemky parc. č. 660/78 a 675/2, čímž by došlo ke znehodnocení západní strany pozemku.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry pozemku

Cena
6 300 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
za nemovitost
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Jesenice
ID
410575436
Plocha nemovitosti
7468 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Radim Kučera

Radim Kučera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků v Jesenici (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti