Prodej zahrady, Šakvice, 232 m2

Šakvice

1 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 625 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Šakvicích

Informace k pozemku

V zastoupení majitele Vám nabízíme příležitost k nákupu pozemku s mobilheimem přímo u břehu malebné vodní nádrže Nové Mlýny.
Tento pozemek o rozloze 232 m2 nabízí nejen úchvatné výhledy a přímý přístup k vodě, ale i možnost výstavby rekreační chaty, která by odpovídala všem vašim přáním a potřebám. Představte si, že vaše nová chata stojí přímo zde, kde nyní stojí mobilheim, který slouží pro pohodové víkendy a dovolené u vody.
Co vás čeká:
Současný mobilheim je plně vybavený a funkční, i když by ocenil nějakou tu modernizaci. Představuje skvělou základnu pro okamžité využití, než si postavíte vlastní rekreační objekt.
Fotovoltaické elektrárny: Nemusíte se starat o elektrickou energii, díky vlastní fotovoltaické soustavě je pozemek energeticky soběstačný.
Voda: Užitková voda je přímo z jezera, pitná voda se dováží. Ideální kombinace pro pravé dobrodruhy a milovníky přírody.
Oplocení: Pozemek je kompletně oplocený, což zaručuje vaše soukromí a bezpečnost.
Pozemek se nachází v atraktivní lokalitě přímo u vody, což je ideální pro vodní sporty, rybolov nebo prostě relaxaci u vody. V blízkosti najdete vše potřebné pro komfortní rekreaci – od restaurací po turistické trasy.

Kromě osobního využití nabízí pozemek také výbornou investiční příležitost díky možnosti vybudování rekreačního objektu a jeho následnému pronajímání.
S financováním Vám rádi pomůžeme, pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.

Parametry pozemku

Cena
1 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Šakvice
ID
D3264B044
Plocha nemovitosti
232 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Miloš Moškvan

Miloš Moškvan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zahrad v Šakvicích?

Podobné nemovitosti