Prodej bytu 5+kk, Třeboň - Třeboň II, Kubičkova, 232 m2

Kubičkova, Třeboň II

9 130 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 43 511 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Třeboni

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele vám představuji prodej bytové jednotky v dokončované novostavbě rodinného domu v Třeboni.

Bytová jednotka je navržena s dispozicí 5+kk, vlastní zahradou, dvěma parkovacími místy, ale také s vlastním tepelným čerpadlem.

Začněme ale na začátku… Dokončovaná novostavba rodinného domu se nachází v ulici Daskabát v atraktivní části Třeboně, kde bylo v poslední době postaveno mnoho nových rodinných domů.

Dominantou přízemí je obývací pokoj s kuchyňským koutem a se vstupem na terasu a zahradu o výměře 193 m². Dále zde najdeme koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, ale také pokoj, který můžete využít například jako pracovnu. A nesmíme zapomenout ani na technickou místnost, kde je umístěno ovládání teplovodního podlahového vytápění pro přízemí jednotky, ale také elektrický boiler pro ohřev vody s kapacitou 199 litrů.

V prvním patře se nachází prostorná ložnice, kterou je možné přepažit a vytvořit tak samostatnou šatnu. Dále zde najdete další dva pokoje se vstupem na jihovýchodně orientovanou terasu. V patře je také koupelna s toaletou, tentokrát vybavená vanou.

Milovníci výhledů ocení více jak 50 m² terasu na střeše, která může sloužit k příjemnému odpočinku po náročném dni.

Interiér je již kompletně dokončen včetně vinylových podlah, koupelen, dveří a obložek. Stačí si jen vybrat kuchyňskou linku, osvětlení, nábytek, které nejsou součástí ceny, a můžete se stěhovat. Stejné je to také s oplocením, které si nový majitel bude realizovat dle svého vkusu a záměru. U oken a dveří naleznete kompletní přípravu pro osazení venkovních rolet.

Rodinný dům je projektován v energetické třídě „B“ – velmi úsporná. Obvodové zdivo bylo realizováno z plynosilikátových bloků Ytong tl. 30 cm, které je opatřeno zateplením pláště budovy 16 cm a 18 cm. Nejen k energetické náročnosti, ale také celkovému komfortu dopomáhají okna a dveře od výrobce Otherm s izolačními trojskly. Pokud zohledníme ještě instalované tepelné čerpadlo zn. Revel „vzduch x voda“, dojdeme k modernímu a úspornému bydlení.

Máte rádi čísla? Představíme Vám tuto jednotku ještě v číslech:
Přízemí:
Chodba + schodiště - 13,46 m², koupelna + WC - 5,51 m², technologie - 3,41 m², kancelář - 9,89 m², obývací pokoj s kuchyňským koutem - 45,52 m², celkem 77,79 m² + terasa 7,18 m².
1. patro:
Chodba + schodiště - 9,21 m², ložnice - 19,38 m², koupelna - 6,60 m², pokoj č.1 - 16,45 m², pokoj č.2 - 13,60 m², celkem 65,24 m² + 20,20m² terasa.
Střecha:
Chodba + schodiště - 9,04 m², střešní terasa 53,57 m²

Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujícího podle vlastních kritérií

Zaujala Vás toto nabídka a máte zájem o bližší informace, nebo rovnou o prohlídku? V obou případech mě prosím kontaktujte prostřednictvím formuláře v dolní části inzerátu. Do 30 minut obdržíte odpověď s veškerými informacemi na e-mail, který uvedete. Pokud Vám e-mail nepřišel, podívejte se do nevyžádané pošty.

Parametry bytu

Cena
9 130 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Kubičkova, Třeboň II
ID
J10444
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
152 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
232 m2
Plocha zahrady
193 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
71.8 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Voda
Vodovod
Topné těleso
Podlahové vytápění
Zdroj topení
Tepelné čerpadlo
Zdroj teplé vody
Tepelné čerpadlo
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Martin Hladílek

Martin Hladílek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Třeboni?

Podobné nemovitosti