Pronájem bytu 3+1, Bílá - Kohoutovice, 73 m2

Bílá, Kohoutovice

19 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby dle počtu osob)

Exkluzivní partneři v Bílé

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Pronájem zařízeného bytu 3+1 v Kohoutovicích

Pronájem bytu 3+1 s balkonem ul. Axmanova, Brno - Kohoutovice

Nabízíme k pronájmu částečně zařízený byt 3+1 o celkové ploše 73 m, který se nachází v 5. patře/8 bytového domu s výtahem na ulici Axmanova v brněnské městské části Kohoutovice. Byt je situován v klidné lokalitě se spoustou zeleně a nabízí výbornou dopravní dostupnost. Skládá se ze tří pokojů, vstupní dveře jsou bezpečnostní a protipožární, v každém z pokojů jsou eurookna s žaluziemi.
Předsíň dlažba, botník, věšák, skříně, zrcadlo s osvělením.
Pokoj č.1 - zařízen manželskou postelí 180x200 (zánovní matrace 90x200 2ks), koberec, skříně
Pokoj č.2 - V pokoji je rozkládací postel/sedačka, skříně, TV stolek, koberec.
Pokoj č.3 zařízen nábytkem z masivu, TV stolkem, konferenčním stolkem, rohovou látkovou sedačkou a stojací LED lampou
Kuchyně je plně vybavena (Kávovar kapslový Nespresso, Varná konvice Philips, Myčka ROMO, Plynová deska MORA, Trouba elektrická MORA EVP351-423I, digestoř, Mikrovlnka s grilem Whirlpool VIP20) a nabízí dostatek prostoru k vaření. V části jídelní je plovoucí podlaha v části u kuchyňské linky dlažba. Je zde též jídelní stůl se čtyřmi židlemi.
Koupelna je vybavena vanou a pračkou AEG LAVAMAT s vrchním plněním model 47330, toaleta je samostatná. Na balkóně je k dispozici stolek a dvě skládací židle.
Každý pokoj má samostatný vstup. Na bytě je spousta úložných prostorů - k dispozici je komora vedle bytu, kolárna a sklepní kóje. Byt má výbornou dostupnost do centra, v blízkosti je zastávka MHD. Nachází se v klidné lokalitě s množstvím zeleně a kompletní občanskou vybaveností, naproti domu je dětské hřiště, v těsné blízkosti domu se nachází školka, škola, Aquapark, fitness, obora Holedná, pošta, Lidl a Albert. U domu je bezproblémové parkování.
Bytová jednotka je vhodná ideálně pro 4 osoby, nekuřáky, bez domácích zvířat. Byt je připraven k nastěhování, preferujeme dlouhodobý pronájem. Majitel požaduje jistotu ve výši 20.000 Kč.
PENB energetická třída C úsporná.

Parametry bytu

Cena
19 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby dle počtu osob
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Bílá, Kohoutovice
ID
50
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
73 m2
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Petra Nováková

Ing. Petra Nováková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Bílé (okr. Brno-město)?