Prodej rodinného domu, Malešovice, 113 m2

Malešovice

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Malešovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji samostatně stojící dřevostavbu o dispozici 4+kk s podlahovou plochou 113 m² a celkovou užitnou plochou 158 m² na pozemku o výměře 725 m². Nemovitost se nachází v obci Malešovice, jen 5 km od Pohořelic a 25 km od Brna.

Rodinný dům je přízemní a dispozičně rozdělen na společenskou a soukromou část. V severní části domu jsou dva dětské pokoje, ložnice, dvě šatny, technická místnost, koupelna s toaletou a samostatná toaleta. V jižní části domu je hlavní obytný prostor, který propojuje obývací pokoj, jídelnu a kuchyni o ploše 32,6 m², a nechybí ani praktická spíž.

Dům byl zkolaudován v roce 2013 a je konstruován jako dřevostavba na železobetonové základové desce. Obvodová konstrukce má tloušťku 350 mm spolu s tepelnou izolací. Okna jsou plastová a mají elektrické předokenní žaluzie. Vytápění zajišťuje centrální elektrokotel, s podlahovým teplovodním vytápěním. Dům je také vybaven klimatizací. Energetickou efektivitu zajišťuje fotovoltaická elektrárna o výkonu 10,5 kWp s akumulátorem, instalovaná před dvěma lety. Světla, topení, žaluzie a závlahy lze ovládat přes aplikaci chytré domácnosti, ale je možné vše ovládat i manuálně.

Zahrada je pečlivě navržená a udržovaná, s automatickým zavlažováním a vzrostlou zelení. Na prostorné terase si užijete letní grilování a je zde i vyhřívaný nadzemní bazén. Zahradní domek o ploše 11 m² a přístřešek pro auto zajišťují praktické úložné prostory. Před bránou je možnost parkování pro další dvě vozidla. Pozemek je oplocen a poskytuje maximální soukromí.

Samotné Malešovice poskytují základní infrastrukturu, včetně obchodu s potravinami, pohostinství a pošty. Pro rodiny s dětmi je v obci k dispozici mateřská škola, zatímco základní škola je ve vedlejší obci

Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 10. 2024
Adresa
Malešovice
ID
0893
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
158 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
154 m2
Podlahová plocha
113 m2
Plocha nemovitosti
725 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické, Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Voda
Vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Ondřej Klvač

Ing. Ondřej Klvač

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Malešovicích?

Podobné nemovitosti