Pronájem bytu 2+kk, Praha - Bubeneč, Šmeralova, 52 m2 (ID: 2108909)

Šmeralova, Praha 7, Bubeneč

26 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nově zrekonstruovaný, světlý byt o dispozici 2+kk, který se nachází ve 3. podlaží domu ve vyhledávané lokalitě Praha - Bubeneč. Byt o užitné ploše 52 m and 178 je orientován do klidného vnitrobloku a disponuje moderními úpravami a vybavením.

Kuchyňská linka vyrobena na míru je plně vybavena kvalitními spotřebiči and 8211 k dispozici je lednice s mrazákem, indukční varná deska, trouba a myčka. Praktická komora nabízí místo pro pračku a sušičku, což zajistí maximální komfort při každodenním provozu domácnosti. V bytě se nachází také dostatek úložných prostorů, včetně šatny u ložnice. Na podlahách jsou nové parkety a elegantní lité terazzo, které dodávají interiéru stylový a moderní vzhled.

**Lokalita a občanská vybavenost:**
Byt se nachází jen 150 metrů od rozsáhlého parku Stromovka, ideálního pro procházky, sportovní aktivity nebo relaxaci. Letenské sady jsou vzdáleny pouhých 300 metrů. Jedná se tedy o mimořádně atraktivní lokalitu, která kombinuje klidné prostředí s výbornou dostupností všech městských služeb.

V okolí bytu najdete veškerou občanskou vybavenost and 8211 v blízkosti jsou kavárny, restaurace, obchody, školy i zdravotní střediska. Dopravní dostupnost je výborná, zastávky tramvají a autobusů jsou v docházkové vzdálenosti, stejně jako stanice metra C and 8211 Vltavská, což umožňuje snadný a rychlý přístup do centra Prahy.

**Specifikace bytu:**
- Dispozice: 2+kk
- Užitná plocha: 52 m and 178
- Podlaží: 3. podlaží
- Stavba: Smíšená, velmi dobrý stav
- Vybavenost: Kuchyňská linka se spotřebiči
(lednice, mrazák, indukční varná deska, trouba, myčka),
pračka se sušičkou, úložné prostory, šatna
- Podlahy: Nové parkety, lité terazzo
- Zahrada: Udržovaná společná zahrada ve vnitrobloku

Měsíční nájem 26 900kč
Zalohy na polatky podle počtu osob
Kauce a provize RK:

**Termín nastěhování:**
Byt je k nastěhování od 31. 10. 2024.

Pokud hledáte kvalitní bydlení v klidné a zelené lokalitě s vynikající dopravní dostupností a kompletní občanskou vybaveností, je tento byt ideální volbou pro vás.

**Kontakt:**
Realitní kancelář: Můj domov REALITY
Makléř: Lidiya Savynets
Telefon: +420 775 604 602
Email: muj.domov.reality@seznam.cz

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky

Parametry bytu

Cena
26 900 Kč /za měsíc
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Šmeralova, Praha 7, Bubeneč
ID
1424/4866
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
52 m2
Patro
3. z 5
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Plocha nemovitosti
52 m2
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lidiya Savynets

Lidiya Savynets

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 7?

Podobné nemovitosti