Prodej bytu 3+1, Rychnov nad Kněžnou, Mírová, 72 m2 (ID: 2108891)

Mírová, Rychnov nad Kněžnou

4 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 445 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Rychnovu nad Kněžnou

Informace k bytu

Prodej bytu 3+1 v Rychnově nad Kněžnou, ul. Mírová

Nabízíme k prodeji krásný byt 3+1 o celkové užitné ploše 72 m², nacházející se ve 4. patře panelového domu na klidném a oblíbeném sídlišti. Velkou výhodou lokality je veškerá občanská vybavenost v pěší vzdálenosti, jako jsou obchody, školy, školky, lékařské služby, a zároveň skvělou dostupnost do centra města.

Byt prošel rozsáhlou a zdařilou rekonstrukcí, která zaručuje moderní a komfortní bydlení. Dispozice zahrnuje prostornou a prakticky řešenou kuchyň, komfortní obývací pokoj, dvě útulné ložnice a moderní koupelnu. Byt navíc nabízí velké množství úložného prostoru díky vestavěným skříním v chodbě i ložnicích, což ocení zejména rodiny s dětmi.

Vzhledem k velmi dobrému stavu je byt připraven k okamžitému nastěhování bez nutnosti dalších úprav. Využijte této jedinečné příležitosti a pořiďte si stylové bydlení.

Zaujala Vás tato nabídka? Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku na prohlídkovém dni ve čtvrtek 24.10.2024.

Parametry bytu

Cena
4 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 10. 2024
Adresa
Mírová, Rychnov nad Kněžnou
ID
887356
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Martin Izák

Martin Izák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Rychnovu nad Kněžnou?

Podobné nemovitosti