Prodej rodinného domu, Červené Pečky - Bohouňovice I, 103 m2

Červené Pečky, Bohouňovice I

6 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 31 454 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Červených Pečkách

Informace k domu

Nabízíme Vám koupi nemovitosti, která z hlediska kombinací pozemků, zahrady, stavebního pozemku, rozsáhlého pole, včetně stávajícího staršího RD je rozhodně zajímavá. Věříme, že zaujme soukromé pěstitele ovoce a zeleniny, podnikatele v zemědělství, farmáře nebo chovatelé hospodářských zvířat.
V sadu se vzrostlými stromy o výměře 1028 m² jsou 2 studny s dostatkem vody. Kopaná studna 16 m a vrtaná 33 m. Výhodou tohoto pozemku je možnost realizovat i výstavby dalšího domu. Sad s ovocnými stromy navazuje na další pozemek o výměře 1029 m². Souhrn pozemků zakončuje orná půda-pole o výměře 6555 m². Celé pole nebo jeho části je možné využívat k vlastní zemědělské činnosti, případně tzv. propachtovat.
Na pozemku se zastavěnou plochou a nádvořím o rozloze 330 m² se nachází starší rodinný dům před rekonstrukcí o obytné ploše 74 m². V domě jsou 3 pokoje a kuchyně s příslušenstvím. Dům se sedlovou střechou a půdou je částečně podsklepen. Voda je přivedena do domu z vrtané studny. Možnost připojení na obecní vodovodní řad je před domem. Odpady jsou svedeny do jímky. Topení je zajištěno třemi elektrickými akumulačními kamny. Teplá voda je zajištěna elektrickým bojlerem, v koupelně je zanechán ještě koupelnový válec na tuhá paliva. K domu přísluší garáž a hospodářská stavení. Základní občanská vybavenost je dostupná v blízkých Červených Pečkách. Ve městě Kolín, je veškerá občanská vybavenost, kam se dostanete za cca 8 minut. Cena za nemovitost je konečná, včetně veškerého právního servisu. Ev. číslo: 31507.

Parametry domu

Cena
6 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 10. 2024
Adresa
Červené Pečky, Bohouňovice I
ID
31507
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
103 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
330 m2
Podlahová plocha
103 m2
Plocha nemovitosti
8942 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Iva Líbalová

Iva Líbalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Červených Pečkách?

Top nabídky

Podobné nemovitosti