Prodej rodinného domu, Bořetice, 155 m2

Bořetice

4 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 063 Kč /za měsíc

(konečná cena)

Exkluzivní partneři v Bořeticích

Informace k domu

Výhradně pověřeni majiteli nemovitosti, přicházíme s nabídkou domku v centru obce Bořetice, disponujícím třemi obytnými místnostmi, kuchyní a příslušenstvím, vjezdem, nádvořím, zahradou a klimaticky i prostorově, skvělým sklepem.
Domek na hlavním tahu obcí s veškerou občanskou infrastrukturou a blízkostí sjezdu dálnice, je průběžně udržován, avšak, má již nyní dobrý potenciál k rodinnému bydlení a možností je průběžné rekonstruování, ale i razantní zásah a nastěhování až do hotového.
Do domu, který je od silnice oddělen několikametrovým pozemkem vhodným pro parkování, vjezd do domu, či jiné úpravy, se vchází prostřednictvím chodby, z níž napravo jsou dveře do dvou průchozích místností, které mají okna do ulice, dalším vchodem z chodby je místnost, která má okno pouze do chodby, dál je předsíň, odkud se dá vstoupit nejen na dvorek, ale též do jídelny, která zase sousedí s místností, jež je nyní využívána jako kuchyň a koupelna zároveň, neboť jednu stranu tohoto prostoru tvoří kuchyňská linka, na druhé straně je koupelnový prostor s vanou. Z této místnosti lze dál pokračovat do kotelny a odtud je zase možno vyjít na dvorek, kde najdeme dva hospodářské přístavky a již zmiňovaný, poměrně prostorný sklep s dvojí výškovou úrovní. Sklep přirozeně odvětrán pomocí větracího komínu do zahrady.
Zahrada je ve vyšší nadzemní úrovni oproti dvorku, je oplocená a její výměra 155 m2, je vyhledávaným rozměrem pro domácí zahradničení.
Domek napojený na všechny inženýrské sítě, obec disponuje ČOV, taktéž na 400V napětí, hospodaření s užitkovou vodou bylo vylepšeno rezervoárem na dešťovou vodu.
Tepelně hospodárná, plastová okna byla instalována v poměrně nedávné minulosti, podlahy v domě betonové, v kombinaci s dřevěnými.
Dům postavený z cihel, nabízí poměrně velké možnosti pro obrazotvornost svých příštích majitelů, kteří si budou vědomi výhod, jež objekt nabízí a jež již byly popsány a k nim lze přiřadit i fakt, že v bezprostřední blízkosti nabízeného domu je prodejna potravin a smíšeného zboží, obec je dislokována ve vinařském kraji, což vtiskuje obci i ten neopakovatelný ráz, v obci ležící v samotném srdci Modrých Hor a Mikroregionu Hustopečsko. Obec leží v mírně zvlněné krajině na úpatí Ždánického lesa. Protéká tudy říčka Trkmanka, místně zvaná Svodnica. Nejproslulejší lokalitou jsou Kraví hory, kde se nad početnou řadou vinných sklepů zvedají kopce úrodných vinohradů. Známá je i přírodní rezervace Zázmoníky, se vzácným včelníkem rakouským a jinými chráněnými druhy rostlin.
Bořetice mají ZŠ 1. stupně i mateřskou školu, praktického lékaře pro dospělé a právě tato nabídka domu se zahradou v této obci je příležitostí pro ty, kdo hledají vlastní bydlení právě v této lokalitě. V případě zájmu nabízíme účinnou pomoc při hledání nejvhodnějšího financování, prohlídky možné po předběžné dohodě o termínu, preference víkendů.

Parametry domu

Cena
4 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
konečná cena
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Bořetice
ID
1002
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
160 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
185 m2
Podlahová plocha
155 m2
Plocha nemovitosti
241 m2
Plocha zahrady
155 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace, Jímka
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod, Retenční nádrž na dešt’ovou vodu
Topné těleso
Radiátory
Zdroj topení
Plynový kotel
Zdroj teplé vody
Plynový kotel
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Karel Rozsypal

Karel Rozsypal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bořeticích (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti